Μέξας: «Ενισχυμένος ο Ηλυσιακός»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει αύριο το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ δήλωσε …

Ηρακλής

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει αύριο το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό:

«Μετά από μια περίεργη εβδομάδα, λόγω της αποχώρησης του κόουτς, προσπαθήσαμε να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα συνέβησαν και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας ο οποίος γίνεται ακόμη δυσκολότερος με δεδομένο ότι θα αγωνιστούμε χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου. Το να αγωνίζεσαι σε ένα άδειο γήπεδο είναι μια περίεργη και δύσκολη κατάσταση, την οποία τα τελευταία χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές».

Συνέχισε λέγοντας: «Το ευχάριστο είναι ότι οι παίκτες της ομάδας έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό, απέναντι σε μια ομάδα η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ενισχυθεί σημαντικά.

Ο Ηλυσιακός έχει αρκετά νέα πρόσωπα και αυτό ίσως προκαλέσει κάποια σύγχυση καθώς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε. Ωστόσο στο ρόστερ, του αντιπάλου υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι αποτελούν σταθερές αξίες γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην εξουδετέρωση τους».

Σχετικά Άρθρα

Δρακόπουλος: “Καλύτεροι τη νέα σεζόν – Συνεχίζουμε με Καντζούρη”

Μπάσκετ

Σούμποτιτς: “Μεγάλο come back του Ηρακλή! Δύσκολα νικάς στο Ιβανώφειο!”

Μπάσκετ

Σούλερ: “Ευγνωμονώ τον Ηρακλή – Μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ”

Μπάσκετ

Back to Top