Εουταβίτσιους: «Νίκη πάση θυσία»

Ο Αρβίντας Εουταβίτσιους με τη σειρά του τόνισε τη κρισιμότητα της αναμέτρησης και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του ροζ φύλλου. Αναλυτικά τα όσα …

Ηρακλής

Ο Αρβίντας Εουταβίτσιους με τη σειρά του τόνισε τη κρισιμότητα της αναμέτρησης και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του ροζ φύλλου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο 28χρονος γκαρντ:

«Είναι σημαντικό να μπούμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα στον οποίο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη έστω και αν θα αγωνιστούμε χωρίς τον κόσμο μας στις κερκίδες του γηπέδου.

Στη διάρκεια της εβδομάδας συνέβησαν πολλά στην ομάδα με την αποχώρηση του προπονητή μας, αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να αφήσουμε αυτές τις καταστάσεις να μας επηρεάσουν. Ως ομάδα βελτιωνόμαστε καθημερινά και μέσα από τις προπονήσεις μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε μια νίκη την οποία χρειαζόμαστε για πολλούς λόγους».

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top