Ανακοίνωση της ΠΑ.Λ.Η. για τους Χορτατζήδες

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, για το “καυτό” ζήτημα της αξιοποίησης των Χορτατζήδων. Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την ιστορία …

Επικαιρότητα

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, για το “καυτό” ζήτημα της αξιοποίησης των Χορτατζήδων.

Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την ιστορία του συλλόγου, τα μέλη του Γ.Σ. έδωσαν το παρόν στην Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στο ΗΑΥΑΤ στη 01/11/10. Τη συνέλευση ορθώς τη συγκάλεσε η διοίκηση του Γ.Σ. – με ζήλο τον οποίο όμως δεν έχει επιδείξει μέχρι στιγμής για την ολοκλήρωση του σημαντικότατου έργου του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΜΙΚΡΑΣ.

Το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης, εξέφρασε τους προβληματισμούς του (επί της διαδικασίας και επί της ουσίας), και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αποφασίσαμε (δεν υπήρξε άλλη πρόταση και έτσι δεν έγινε ψηφοφορία) πάνω στην πρόταση της Αυτόνομης Θύρας 10 να συσταθεί μια επιτροπή, ανεξάρτητη από το Γυμναστικό Σύλλογο, από εξειδικευμένους επαγγελματίες (μηχανικούς, τοπογράφους, νομικούς, οικονομολόγους) που θα εξετάσουν ενδελεχώς τόσο τη παρούσα πρόταση όσο και όλες όσες προϋπήρξαν ή θα υπάρξουν με βάση το τι χρειάζεται ο Ηρακλής και τι μπορεί να του προσφέρει η αξιοποίηση των Χορτατζήδων.

Μετά από μια συνέλευση όπου η πλειονότητα των παρευρισκομένων έθεσε τεραστίους προβληματισμούς ως προς την διαδικασία που ακολουθείται για την εξεύρεση επενδυτή για τους Χορτατζήδες και έκανε σαφές πως πρέπει άμεσα να γίνει διαχωρισμός της πρότασης της GM Capital, χωρίς αυτή να απορριφθεί, ο Γ.Σ. δεν πράττει το αυτονόητο, δηλαδή να εκτελέσει τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος παρουσίασε έγγραφο ενδιαφέρον και από άλλες εταιρείες.

Καλούμε τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ να ανακαλέσει άμεσα την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 2/11 και να υιοθετήσει την πρόταση της πλειοψηφίας της γενικής συνέλευσης η οποία ήταν:
– άμεση συγκρότηση πολυμελούς επιτροπής για την οικονομοτεχνική μελέτη των Χορτατζήδων (και όχι μόνο της πρότασης της G.M. Capital).
– επιτροπή ανεξάρτητη από το Δ.Σ. του Γ.Σ.
– εύλογο χρονικό περιθώριο για την συγκρότηση της επιτροπής (όχι μονό 2 μέρες).

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή επιφυλάσσεται να ενεργήσει σύμφωνα με τα δικαιώματα των μελών του Γ.Σ. εφόσον δεν τηρηθούν τα αποφασισμένα από το Σώμα. Καλούμε όλο το εξειδικευμένο έμψυχο δυναμικό της οικογένειας του Ηρακλή να συμμετάσχει σε μια προσπάθεια να καταφέρουμε ως Ηρακλής να αναλύσουμε τι χρειαζόμαστε για έναν αυτάρκη και πρωταγωνιστή Ηρακλή, τι μπορούμε να καλύψουμε από τις ανάγκες μας μέσω της αξιοποίησης των Χορτατζήδων και της Μίκρας και να αξιολογήσουμε την πρόταση της  G.M. Capital ή όποιας άλλης πρότασης υπάρξει.

Τέλος καλούμε τα μέλη μας και όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις προσπάθειες μας για διαφάνεια και τεχνοκρατικές προτάσεις στον Ηρακλή μας να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση της ΠΑΛΗ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8-11-2010 απ’ όπου θα προκύψει και το νέο Δ.Σ. H Πανελλήνια Λέσχη θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για την πληροφόρηση των μελών του ΓΣ και την παρουσίαση προτάσεων – λύσεων για τα προβλήματα και τις προοπτικές του συλλόγου.

Υ.Γ Δηλώνουμε παρόντες στο κάλεσμα του ΓΣ για τη στελέχωση επιτροπών για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top