Προπόνηση με δοκιμές στο Καυτανζόγλειο

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου περιελάμβανε το σημερινό (04/11) πρόγραμμα της “γαλάζιας” ομάδας, με την τεχνική ηγεσία να δοκιμάζει πλάνα αγωνιστικής στρατηγικής, ενόψει …

Ηρακλής

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου περιελάμβανε το σημερινό (04/11) πρόγραμμα της “γαλάζιας” ομάδας, με την τεχνική ηγεσία να δοκιμάζει πλάνα αγωνιστικής στρατηγικής, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης στην Ξάνθη.


Ντάιγκο Κομπαγιάσι, Μίρνες Σίσιτς και Καρλίνιος βρέθηκαν στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, προκειμένου να ακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας τους, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Πέτρου Γκαζά, ενώ στην Μίκρα ακολούθησε και το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ο Μανώλης Παπαστεριανός.


 Η προετοιμασία για τον αγώνα της θρακικής πόλης λαμβάνει τέλος αύριο, Παρασκευή 05/11, με προπόνηση στις 11:00, στην Μίκρα. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ στις 17:00 έχει οριστεί η συγκέντρωση των μελών της για το ταξίδι στην Ξάνθη, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Οι “κυανόλευκοι” θα μετακινηθούν με το λεωφορείο της ΠΑΕ.


 

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top