Η πρόταση για Ροτέν (videos)

Απέχουμε δύο μήνες από την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο ήδη παρατηρείται κινητικότητα στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Οι αδυναμίες της ομάδας έχουν εντοπιστεί …

Ηρακλής

Απέχουμε δύο μήνες από την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο ήδη παρατηρείται κινητικότητα στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Οι αδυναμίες της ομάδας έχουν εντοπιστεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και η διοίκηση αναζητεί τους ιδανικούς παίκτες για να ενταχθούν στο ρόστερ. Περιθώρια πάντως για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα δεν υπάρχουν.

Σύμφωνα με σημερινό (4/11) δημοσίευμα των εφημερίδων «Metrosport» και «Αθλητική Μακεδονίας Θράκης», ο Ηρακλής φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Ζερόμ Ροτέν. Τον 32χρονο αριστεροπόδαρο Γάλλο, πρώην διεθνή, ακραίο επιθετικό, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εισέπραξε μία παχυλή αποζημίωση από την Παρί Σεν Ζερμέν και έλυσε το συμβόλαιό του.

Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε πριν από περίπου είκοσι ημέρες, από το ίδιο γραφείο που εκπροσωπεί και τον Χοσέμι, ο οποίος –όπου βρεθεί και όπου σταθεί- μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι σαφώς και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Ροτέν, ωστόσο ακόμη δεν έχει συζητηθεί το πιο σημαντικό στοιχείο. Το οικονομικό. Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν έχουν καθίσει ακόμη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δεν είναι δυνατό να γίνουν προβλέψεις για την κατάληξη της υπόθεσης.

Είναι δεδομένο ότι στη Μίκρα βλέπουν με θετικό μάτι την έλευση του Γάλλου, ωστόσο είναι επιφυλακτικοί, από τη στιγμή που στην Παρί είχε ένα συμβόλαιο περίπου ίσο με το συνολικό μπάτζετ του Ηρακλή για το αγωνιστικό τμήμα.

http://www.youtube.com/watch?v=G5mEEdlc9EU

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top