ΣΦΗΣΕ: “Άλλα λέμε κι άλλα κάνουμε!”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ.Η. “40 Εκκλησιές” για την απόφαση του Ερασιτέχνη να συγκροτήσει τριμελή επιτροπή που θα συζητήσει με την βουλγαρική εταιρία για την πρόταση …

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ.Η. “40 Εκκλησιές” για την απόφαση του Ερασιτέχνη να συγκροτήσει τριμελή επιτροπή που θα συζητήσει με την βουλγαρική εταιρία για την πρόταση που τελικά θα κατατεθεί για την παραχώρηση της έκτασης των Χορτατζήδων.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού συλλόγου με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα 2 Νοεμβρίου 2010 επαλήθευσε τους μεγαλύτερους φόβους μας.

Αναιρώντας τις αποφάσεις του ανώτατου φορέα του Συλλόγου, τη Γενική Συνέλευση, αποφάσισε να ανακοινώσει τη συγκρότηση 3μελούς επιτροπής (που το είδατε αυτό;) η οποία θα αποφασίσει απο κοινού(!!!!) με τη Βουλγάρικη GM Capital το μέλλον της πρότασης της!

Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

1. ή οι άνθρωποι του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ασόβαροι και κοροϊδέψαν ολόκληρη τη Γενική Συνέλευση έχοντας πραποφασίσει την συγκεκριμένη ανακοίνωση, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις της, ίσως μάλιστα έχοντας δώσει το ok στους Βούλγαρους πρίν καν γίνει η συνέλευση.
2. ή δεν κατάλαβαν καλά αυτό που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση και μάλιστα δεν κρατήσαν καθόλου πρακτικά, άρα είναι ανίκανοι να διαχειριστούν όχι μόνο το έργο αλλά και την τύχη του Γυμναστικού.
3. ή ένα ολόκληρο σώμα (της Γενικής Συνέλευσης) κατάλαβε λάθος αυτό που το ίδιο αποφάσισε.

Να υπενθυμίσουμε στους κυρίους του Γυμναστικού Συλλόγου πως χθες (1 Νοεμβρίου 2010) η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη δημιουργία επιτροπής η οποία θα βγάλει πόρισμα σχετικά με τις πραγματικές οικονομικές απαιτήσεις του Γυμναστικού από το έργο, θα μελετήσει την πρόταση και θα αποφασίσει για το αν αυτή είναι συμφέρουσα  στο σύλλογο και σε επόμενη Γενική Συνέλευση θα ανακοινώσει τα πορίσματά της, όπου και το σώμα θα αποφασίσει αν θα συνεργαστούμε με την εν λόγω εταιρία.

Υπενθυμίζουμε πως το ΝΑΙ που έδωσε το σώμα ως απάντηση έχει να κάνει με την έναρξη των ελέγχων και μελετών της πρότασης της GM Capital αλλά και των αναγκών του ΗΡΑΚΛΗ από ένα τέτοιο έργο (κάτι που δεν έκανε ως όφειλε ο Γυμναστικός)  και όχι με την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Καλούμε άμεσα τη Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ να ανασκευάσει την ανακοίνωση η οποία κρίνεται από ατυχής εώς επικίνδυνη. Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρείτε για ακόμη μια φορά μπροστά σας…”, αναφέρει η ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top