ΠΑΕ: Ανοικτή ενημέρωση στο Κατσάνειο (10/11)

Ανοικτή ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή από την Διοίκηση της ΠΑΕ την ερχόμενη Τετάρτη (10/11), ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής. Μάλιστα, ζητά …

Ηρακλής

Ανοικτή ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή από την Διοίκηση της ΠΑΕ την ερχόμενη Τετάρτη (10/11), ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής. Μάλιστα, ζητά από τον κόσμο να αποστείλει γραπτώς μέσω φαξ στα γραφεία της Μίκρας τα ερωτήματά του, προκειμένου να απαντηθούν δημοσίως από τους διοικούντες στο Κατσάνειο, ακόμη κι αν αυτά αφορούν σε αριθμητικά δεδομένα. Το ακριβές κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:


“Στο πλαίσιο της πολιτικής της για διαφανή διαχείριση των πραγμάτων του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ, η Διοίκηση της ΠΑΕ, για μία ακόμη φορά, προχωρά σε ανοιχτή ενημέρωση του κόσμου του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 10/11, στις 20:00, στο Κατσάνειο, με την αφορμή της συμπλήρωσης του πρώτου εξαμήνου.


Επειδή η Διοίκηση επιθυμεί να απαντήσει διεξοδικά και με κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και σε επίπεδο αριθμών, στις όποιες, τυχόν, απορίες έχει ο κόσμος του Συλλόγου, παρακαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν απάντηση σε ερώτημα, που τους απασχολεί, να το αποστείλουν γραπτώς, επικοινωνώντας μέσω fax με τα Γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα, στο τηλ: 2310 478820, από σήμερα, Τετάρτη 03/11, ως την Τρίτη 09/11, προκειμένου, κατά την διάρκεια της ανοικτής ενημέρωσης να απαντηθούν δημοσίως τα ερωτήματα, που έχουν τεθεί και, μάλιστα, με απόλυτη ακρίβεια και σαφήνεια.


ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”. 


 

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top