Ο Μοργκανελά, ο Ηρακλής και η Νοβάρα

Θυμάστε τον Μισέλ Μοργκανελά; Τον 21χρονο αριστερό οπισθοφύλακα που έφερε για δοκιμή τον Ιανουάριο ο Ηρακλής από την Παλέρμο; Ο Ελβετός συμμετείχε στις προπονήσεις τεσσάρων …

Ροπαλιές

Θυμάστε τον Μισέλ Μοργκανελά; Τον 21χρονο αριστερό οπισθοφύλακα που έφερε για δοκιμή τον Ιανουάριο ο Ηρακλής από την Παλέρμο; Ο Ελβετός συμμετείχε στις προπονήσεις τεσσάρων ημερών, αλλά δεν μπορούσε να παρθεί κάποια απόφαση, διότι η έλευσή του συνέπεσε χρονικά με την απόλυση του Σάββα Κωφίδη.

Η άδεια από την Παλέρμο ήταν για τέσσερις ημέρες και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιταλία, χωρίς κανείς από τον Ηρακλή να έχει τη δυνατότητα να κρίνει αν αξίζει τον κόπο να ενταχθεί ο παίκτης στο κυανόλευκο ρόστερ (η Παλέρμο τον παραχωρούσε δανεικό για 1,5 χρόνο).

Το καλοκαίρι ο Μοργκανελά παραχωρήθηκε στη Νοβάρα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος, που δείχνει αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της περιόδου. Έπειτα από 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας αποκτήσει διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη Σιένα. Ο παρολίγο παίκτης του Ηρακλή, είναι βασικός (έπαιξε στα 11 παιχνίδια) και ήδη η Παλέρμο έχει αποφασίσει να τον επαναφέρει στο ρόστερ της το καλοκαίρι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top