“Ούτε ικανοποιηθήκαμε, ούτε απογοητευτήκαμε”

Στη γενική συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής για το θέμα των Χορτατζήδεων, από την πλευρά της ενδιαφερόμενης βουλγαρικής εταιρείας έδωσαν το παρών ο μάνατζερ της εταιρείας, …

Επικαιρότητα

Στη γενική συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής για το θέμα των Χορτατζήδεων, από την πλευρά της ενδιαφερόμενης βουλγαρικής εταιρείας έδωσαν το παρών ο μάνατζερ της εταιρείας, Ανατόλι Ντένοφ και η πρότζεκτ μάνατζερ του προτεινόμενο έργου στους Χορτατζήδες, Τσβετελίνα Κάμοβα. Η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» δημοσίευσε (3/11) δηλώσεις της.


Η Κάμοβα είπε: «Ούτε ικανοποιηθήκαμε, ούτε απογοητευτήκαμε. Ήλθαμε στη Θεσσαλονίκη ελπίζοντας πως θα έχουμε στα χέρια μας μία οριστική απόφαση, αλλά η ουσία ήταν πως απόφαση δεν ελήφθη. Εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να αποδείξουμε τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος, αλλά και τα κέρδη που μπορεί να αποκομίσει ο Ηρακλής. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, είναι να επιστρέψουμε στα σπίτια μας και να περιμένουμε”.


Όσο για την επόμενη μέρα, είπε: “Θα δουλέψουμε πάνω στο πρότζεκτ, έχοντας νέες επαφές με τον κ. Γωγάκο και τους συνεργάτες του. Θα περιμένουμε να μάθουμε τη σύνθεση της επιτροπής που αποφάσισε να συστήσει ο Ηρακλής και νομίζω πως σε 10, το πολύ σε 15 ημέρες, θα μπορούμε να ξεκινήσουμε νέες συναντήσεις”.


Η Κάμοβα είπε ακόμη ότι: “Πρέπει να διευκρινίσω ότι το σχέδιο που παρουσιάσαμε, καταρτίστηκε βάσει των στοιχείων που μας έδωσε ο σύλλογος. Αποδείχτηκε, απ’ ό,τι κατάλαβα, ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν ήταν ακριβή. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα ήταν τεχνικό και όχι οικονομικό. Βάσει των νέων στοιχείων που θα μας δοθούν αλλά και της έρευνας που θα κάνουμε εμείς, θα παρουσιάσουμε νέο σχέδιο. Εννοείται πως αν αλλάξει το τεχνικό μέρος της συμφωνίας, ενδέχεται να τροποποιηθεί και το οικονομικό”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top