Κυανόλευκος υποψήφιος στον Δήμο Λαγκαδά

Η επόμενη κυανόλευκη υποψηφιότητα που σας παρουσιάζουμε, αφορά τον Μπαντούλα Μόσχου, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαγκαδά, στην εκλογική περιφέρεια Καλλινδοίων, …

Επικαιρότητα

Η επόμενη κυανόλευκη υποψηφιότητα που σας παρουσιάζουμε, αφορά τον Μπαντούλα Μόσχου, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαγκαδά, στην εκλογική περιφέρεια Καλλινδοίων, με τον συνδυασμό του Γιάννη Καραγιάννη.

«Γεννήθηκα πριν από 35 χρόνια, προέρχομαι από αγροτική οικογένεια  και μεγάλωσα στο Ζαγκλιβέρι, έδρα του Δήμου Καλινδοίων. Είμαι παντρεμένος με την Ιφιγένεια Σκαρλάτου από το Αδάμ και έχω δύο παιδιά, τον Άγγελο και την Αργυρώ. Είμαι Γεωπόνος,  απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. Στα φοιτητικά μου χρόνια διετέλεσα πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Γεωπονίας και μέλος της Συγκλήτου του Α.Π.Θ. Είμαι μέλος του ΓΕΩΤΕΕ, αντιπρόσωπος στη γενική συνέλευση του επιμελητηρίου και έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο  αγωνιζόμενος σε διάφορες ομάδες του δήμου μας. (ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ,Α.Π.Ε ΛΑΓΚΑΔΑ,ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ)».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top