3ος ο Ηρακλής στο τουρνουά Χαλανδρίου

Δυνατό τεστ προετοιμασίας με θετικά συμπεράσματα, ήταν το τουρνουά που διοργάνωσε ο Νηρέας Χαλανδρίου και στο οποίο ο Ηρακλής κατέκτησε την 3η θέση. Μπαίνοντας …

Άλλα αθλήματα

Δυνατό τεστ προετοιμασίας με θετικά συμπεράσματα, ήταν το τουρνουά που διοργάνωσε ο Νηρέας Χαλανδρίου και στο οποίο ο Ηρακλής κατέκτησε την 3η θέση.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων η ομάδα πόλο γυναικών του Ηρακλή συμμετείχε στο συγκεκριμένο τουρνουά, το τριήμερο 29 – 31 Οκτωβρίου μαζί με τις ομάδες του ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακού Πειραιώς, Εθνικού Πειραιώς και Πανιωνίου. Συνολικά στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου βρέθηκαν οι 6 από τις 8 ομάδες της Α1. Ο Ηρακλής συμμετείχε στον Β’ όμιλο μαζί με τις ομάδες του Ολυμπιακού και Εθνικού και κατέλαβε τελικά την 3η θέση του τουρνουά. Την 1η θέση κατάλαβε ο ΝΟΒ που κέρδισε στον τελικό τον Ολυμπιακό με σκορ 9 – 6.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Ηρακλή:

Β’ όμιλος

29/10 Ολυμπιακός – Ηρακλής 9 – 4

30/10 Ηρακλής – Εθνικός 6 – 2

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

31/10 ΝΟΒ – Ηρακλής 13 – 7

ΘΕΣΕΙΣ 3 – 4

31/10 Ηρακλής – Πανιώνιος 16 – 6

Τελική κατάταξη:

1. ΝΟΒ

2. Ολυμπιακός

3. Ηρακλής

4. Πανιώνιος

5. Εθνικός

6. Νηρέας Χαλανδρίου

Μετά τη λήξη του τουρνουά ο προπονητής της ομάδας Γιώτης Ιωακειμίδης δήλωσε στο www.iraklis.org: Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου και ιδιαίτερα από το γεγονός ότι είχαμε πολύ καλά διαστήματα απόδοσης με τις ομάδες του ΝΟΒ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οι οποίες είναι σαφώς οι καλύτερες ομάδες της Α1. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν στην Πάτρα με τη ΝΕΠ.

Με τη σειρά του ο νέος έφορος του τμήματος Βασίλης Πλευρίτης δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Βασικός μας στόχος στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών είναι ο τερματισμός, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη τετράδα. Φέτος όμως υπάρχει και η πρόκληση του LEN TROPHY – η μοναδική διεθνής εκπροσώπηση του Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στη φετινή περίοδο – και στην οποία, παρ’ όλο που η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχει υψηλούς στόχους.

Τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας τόσο στο διεθνές τουρνουά «ΦΛΩΡΟΚΑΠΕΙΑ 2010» όσο και σε αυτό του ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ είναι θετικά και ελπιδοφόρα. Πόσο μάλλον που φέτος η ομάδα θα στηριχθεί ακόμη περισσότερο στα «δικά της» παιδιά.

Έχουμε όμως να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι την επίτευξη των στόχων μας, και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που απορρέουν κυρίως από τη γενικότερη οικονομική κατάσταση και ύφεση που επικρατεί στη χώρα μας. Αναγκαστήκαμε ως διοίκηση να κάνουμε σημαντικές περικοπές με βασικό γνώμονα την όσο το δυνατόν μικρότερη αρνητική επίπτωση στο αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βασικός κορμός αποτελείται από δικές μας αθλήτριες οι οποίες καταβάλλουν μεγάλη αγωνιστική προσπάθεια χωρίς καμία οικονομική αποζημίωση. Γι’ αυτό δράττομαι της ευκαιρία να απευθύνω έκκληση στήριξης της προσπάθειας της ομάδας μας στους Ηρακλειδείς φιλάθλους, στήριξης ηθικής και, κυρίως, οικονομικής.

Back to Top