Φρέντι Μπρουκς: «Μπορούμε…»

Χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε την Τρίτη (12/11) ο Φρέντι Μπρουκς, έχοντας δίπλα του ως συνεργάτη τον προπονητή των ακαδημιών Μιχάλη Κυριακού. Ο Μπρουκς μίλησε στους …

Ηρακλής

Χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε την Τρίτη (12/11) ο Φρέντι Μπρουκς, έχοντας δίπλα του ως συνεργάτη τον προπονητή των ακαδημιών Μιχάλη Κυριακού.

Ο Μπρουκς μίλησε στους παίκτες μαζί με τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου και εν συνεχεία προπόνησε την ομάδα, ενόψει του σημαντικού αγώνα της Πέμπτης (4/11, 19.00) με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

«Έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ και για αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα πάμε για το καλύτερο στην Αθήνα», δήλωσε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» του Novasports 3 ο τεχνικός των κυανόλευκων, ενώ ο γενικός αρχηγός της ομάδας ανέφερε: «Είναι άδικο για τον προπονητή Αλέκο Λεώνη αυτό που έγινε. Ξέραμε πάντως ότι η επιστροφή του είχε κάποιες αντιδράσεις».

Από την πλευρά του ο Αντρέι Κράβαρικ τόνισε: «Δεν μπορώ να κρύψω τη στεναχώρια μου, αλλά πρέπει να κοιτάξω μπροστά και να το ξεπεράσω για το καλό του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Ποδόσφαιρο

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

Back to Top