«Τίποτα δεν αποκλείεται»

Για το θέμα νέου προπονητή στον Ηρακλή και όλα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες μίλησε ο Γιώργος Μανωλόπουλος στην εκπομπή «Στο Φιλέ» του Νοvasports 3. Για …

Ηρακλής

Για το θέμα νέου προπονητή στον Ηρακλή και όλα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες μίλησε ο Γιώργος Μανωλόπουλος στην εκπομπή «Στο Φιλέ» του Νοvasports 3.


Για την παραίτηση του Αλέκου Λεώνη τόνισε: «Έχουμε κάποια εμπειρία στις τρικυμίες πλέον και μπορούμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Η παραίτηση του Αλέκου Λεώνη ήρθε απρόσμενα. Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά ήταν οριστική η απόφαση του. Σε δύσκολες εποχές δοκιμάζονται και οι αντοχές του καθένα. Όποιος δεν αντέχει τις δυσκολίες μπορεί να παραιτηθεί. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό που παραιτήθηκε στην 2η αγωνιστική. Σίγουρα έβαλε πλάτη στα οικονομικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα ομόνοιας στον Ηρακλή. Τα οικονομικά ο κ. Λεώνης τα ήξερε, τον σχεδιασμό τον ήξερε και δεν χαλάσαμε χατίρι, υπερβαίνοντας τον σχεδιασμό. Το ότι δεν υπήρχε άνθρωπος στην ομάδα το διαψεύδω κατηγορηματικά. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι κοντά στην ομάδα. Οι σχέσεις μας με τους αθλητές είναι πάντα καλές.

Τώρα για το θέμα του οπαδού, στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν και αυτά. Στο κεκλεισμένων των θυρών η ευθύνη δεν είναι στο σωματείο. Στάλθηκε μία λίστα. Το ότι είναι μέσα 25 άτομα δεν μπορεί να απαγορέψει κανείς σε κάποιον να πει κάτι. Ο φίλαθλος του μίλησε άσχημα μετά την λήξη του αγώνα. Ο άλλος δεν είναι οπαδός, είναι συνεργάτης του Ηρακλή και δεν είχε κάρτα εισόδου. Η ΕΟΠΕ δεν εκδίδει τέτοιες κάρτες».

Για τον Φρέντι Μπρουκς και το ενδεχόμενο πρόσληψης νέου προπονητή δήλωσε: «Μπορεί να υπάρξει και κάτι άλλο. Αν δεν βρούμε κάτι μπορεί να παραμείνει ο Φρέντι Μπρουκς. Είναι στρατιώτης της ομάδας και καλός επαγγελματίας. Δεν νομίζω να του λείπει κάτι. Είναι για τις δύσκολες αποστολές. Να μην αποκλείουμε τίποτα για νέο προπονητή».

Για τα από δω και μέτρα προστασία της ομάδας ανέφερε: «Κάνουμε πολλές συζητήσεις για τα ματς που έρχονται και θα πάρουμε τα μέτρα μας. Έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό και κάτι θα κάνουμε. Θεωρώ ότι δεν θα γίνει τίποτα στο μέλλον».

Για τα όσα γράφτηκαν περί κακής συμπεριφοράς του στο παιχνίδι με την Κηφισιά, είπε: «Διάβασα ότι ο πρόεδρος της Κηφισιάς είχε πρόβλημα μαζί μου. Εγώ μίλησα μαζί του και μου πε ότι δεν έχει πρόβλημα. Έδωσα στον κ. Δρίκο τα συγχαρητήρια μου και μου έκανε παράπονα για ρατσιστικά συνθήματα. Η αστυνομία πήγε να βγάλει αυτόν που έβρισε αλλά έδειξε κάρτα της ΕΟΠΕ. Δεν ξέρω που την βρήκε. Στο τέλος με αυτά που διαβάζουμε θα πιστέψουμε ότι είμαστε σε άλλο γήπεδο. Κάποιοι ψάχνουν αφορμή. Πως είναι δυνατόν να μην έχει κανείς πρόβλημα μαζί μου και να γράφονται κάποια πράγματα; Συγκεκριμένοι είναι αυτοί που γράφουν τέτοια πράγματα».

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Λεονίδης: “Θέλουμε πρώτα το βόλεϊ, για να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ποδόσφαιρο

Back to Top