Κυανόλευκος υποψήφιος στον Δήμο Θερμαϊκού

Η επόμενη κυανόλευκη υποψηφιότητα που σας παρουσιάζουμε, αφορά τον Στέλιο Κάκαρη, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θερμαϊκού, με τον συνδυασμό …

Επικαιρότητα

Η επόμενη κυανόλευκη υποψηφιότητα που σας παρουσιάζουμε, αφορά τον Στέλιο Κάκαρη, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θερμαϊκού, με τον συνδυασμό του Γιάννη Μαυρομάτη.

“Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1954. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιό, δευτεροετή φοιτητή του Τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ. Κατοικώ στην Περαία από το 1995.

Πρώτευσα σε τοπικό διαγωνισμό και προσλήφθηκα στην Εθνική Τράπεζα το 1973, ενώ παράλληλα φοιτούσα στο Οικονομικό του Α.Π.Θ. Εργάστηκα σε 6 Καταστήματα της Θεσσαλονίκης και σε επιτελικές θέσεις στην Περιφερειακή Διοίκηση Βορείου Ελλάδος, όπου συμμετείχα ως εισηγητής σε θέματα Εργασιών.

Παρουσίαζα επί σειρά ετών  θέματα Εισαγωγών – Εξαγωγών στην εκπαίδευση συναδέλφων της Τράπεζας.

Τερμάτισα την σταδιοδρομία του το 2006, εργαζόμενος τα τελευταία χρόνια ως Υποδιευθυντής του Καταστήματος Εγνατία (Βενιζέλου) επί 5 χρόνια και ως Διευθυντής του Καταστήματος Συντριβανίου επί 6 χρόνια, οπότε και αποχώρησα με εθελούσια έξοδο και συνταξιοδοτήθηκα.

Παρακολούθησα πολυάριθμα σεμινάρια μεταξύ των οποίων Διαχείρισης  Ανθρωπίνου Δυναμικού, Πληροφορικής και Νέων Συστημάτων.

Συμμετέχω για πρώτη φορά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσθέτοντας  τις δυνάμεις μου στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μαυρομάτη (ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ), που κατά την άποψή μου, θα μας προσφέρει το όραμα που χρειαζόμαστε.

Πιστεύω ότι, παρά τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, δεν πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας.

Δεν τα ξέρω όλα, αλλά όσα ξέρω, τα ξέρω καλά”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top