“Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα”

Μπορεί ο Κώστας Πιλαφίδης να χαιρέτησε τους παίκτες του Ηρακλή στην προπόνηση, ωστόσο η προσπάθεια των διοικούντων της ΚΑΕ για να μεταπειστεί και να παραμείνει …

Ηρακλής

Μπορεί ο Κώστας Πιλαφίδης να χαιρέτησε τους παίκτες του Ηρακλή στην προπόνηση, ωστόσο η προσπάθεια των διοικούντων της ΚΑΕ για να μεταπειστεί και να παραμείνει τελικά στον πάγκο της ομάδας, συνεχίζεται. Άπαντες αντιλαμβάνονται ότι ο Πιλαφίδης αποτελεί κεφάλαιο για τον Σύλλογο και θα πρέπει να εξαντληθεί και η τελευταία πιθανότητα παραμονής του στην τεχνική ηγεσία.

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι διαδοχικές και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει παράλληλα να διευκρινιστεί ότι η επίσκεψη των οπαδών στο Ιβανώφειο, μετά το τέλος του αγώνα με τον μπάσκετ, δεν ήταν ο λόγος που οδηγήθηκε ο Έλληνας τεχνικός σε αυτή την απόφαση.

Άλλωστε, δεν συνέβη και το παραμικρό. Δύο εκπρόσωποι των οπαδών είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον αρχηγό της ομάδας, Βλάντο Πέτροβιτς και οι υπόλοιποι παίκτες έφυγαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, πέρα από κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο Ηρακλής δεν ψάχνει αυτή τη στιγμή προπονητή, γιατί επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Πιλαφίδη. Οπότε όλα τα σενάρια περί προσέγγισης τεχνικών, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Η ΚΑΕ Ηρακλής το βράδυ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Ο προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Πιλαφίδης υπέβαλλε τη Δευτέρα 01/11/2010 την παραίτησή του στο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αποδεκτή.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι η παραίτηση του προπονητή οφείλεται στη συνομιλία που έλαβε χώρα στο Ιβανώφειο μεταξύ του αρχηγού της ομάδος και φιλάθλων. Στην επιστολή παραίτησης αλλά και στις συζητήσεις του προπονητή με τη διοίκηση αναφέρθηκαν οι αιτίες, οι οποίες δεν είναι προς δημοσίευση επί της παρούσης.
Ενημερώνουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα, ώστε ο Κος Πιλαφίδης να επιστρέψει στη θέση του.
Μέχρι τότε, ουδεμία επαφή δεν πρόκειται να γίνει με άλλους προπονητές, και χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει το μέλος του τεχνικού team Κωνσταντίνος Μέξας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top