Ελάχιστες οι πιθανότητες για τους “τρεις”

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα για τους “κυανόλευκους”, σήμερα (02/11), με ιδιαίτερη βαρύτητα, από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας, στον τομέα της …

Ηρακλής

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα για τους “κυανόλευκους”, σήμερα (02/11), με ιδιαίτερη βαρύτητα, από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας, στον τομέα της τακτικής και της οργάνωσης επιθετικού παιχνιδιού.


Ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να προλάβουν την σαββατιάτικη αναμέτρηση στα Πηγάδια ο Ντάιγκo Koμπαγιάσι, o Mίρνες Σίσιτς και o Καρλίνιος, καθώς και σήμερα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας, στο οποίο υποβάλλονται.


Ατομικό πρόγραμμα, με τρέξιμο, άρχισε ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος δεν υπολογίζεται, βεβαίως, για το παιχνίδι με την Ξάνθη, όπως δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος, Βικτοράς Γιάκομπ. Μάλιστα ο Ρουμάνος κεντρικός κυνηγός ξεκουράστηκε, λόγω ενοχλήσεων στην μέση, που δεν είναι ανησυχητικές, καθώς προέρχονται από κόπωση.


Στον αντίποδα όλων αυτών, των δεδομένων ή πιθανότατων απουσιών, ο Καρίμ Σολτάνι είναι στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας, μιας και προπονήθηκε κανονικά, έχοντας ξεπεράσει το μικροπρόβλημα, που τον ταλαιπώρησε και έχοντας, παράλληλα, εκτίσει την ποινή του.


Αύριο, Τετάρτη 03/11, ο Ηρακλής θα συνεχίσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Ξάνθης, με πρωινή προπόνηση, στις 11:00, στην Μίκρα.


 

Σχετικά Άρθρα

Η επανεκκίνηση, η απογοήτευση και η “προσωπική ατζέντα”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top