Τζούντο: Αναχωρεί για Ιαπωνία ο Ηρακλής

Κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσουν εκπρόσωποι του προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ και του ΓΣ Ηρακλή για την αποστολή του τμήματος τζούντο στην Ιαπωνία. Εκπρόσωποι του ΗΡΑΚΛΗ και …

Άλλα αθλήματα

Κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσουν εκπρόσωποι του προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ και του ΓΣ Ηρακλή για την αποστολή του τμήματος τζούντο στην Ιαπωνία.

Εκπρόσωποι του ΗΡΑΚΛΗ και η διεύθυνση Βορείου Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ παραχωρούν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης. Θα μιλήσουν οι Φαίδωνας Καλοτεράκης,διευθυντής Βορείου Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ και μέλος του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Αυγερινός Μαϊστρέλλης, προπονητής της ομάδας Τζούντο του ΗΡΑΚΛΗ και γυμναστής στην ΙΘΑΚΗ , και Γωγάκος Κωνσταντίνος, πρόεδρος του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Θέμα θα είναι η συμμετοχή της ομάδας Τζούντο του ΗΡΑΚΛΗ στο Διεθνές Τουρνουά Καλής Θέλησης στην Οσάκα της Ιαπωνίας στις 21 Νοεμβρίου και η συμμετοχή των εκπροσώπων του ΚΕΘΕΑ και του ΗΡΑΚΛΗ σε ημερίδα με θέμα την απεξάρτηση από εξαρτησιογόνες ουσίες την οποία διοργανώνει αντίστοιχος ιαπωνικός φορέας στην Οσάκα. Στην ημερίδα θα παραβρεθεί κι ο Ισίδωρος Μαρτάκης, επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ αποτελούν αθλητές της ομάδας και αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ – μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΙΘΑΚΗ (ΚΕΘΕΑ). Το Διεθνές Τουρνουά Καλής Θέλησης στο οποίο θα συμμετέχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ διοργανώνεται από το Κίβι Κλαμπ, στην Οσάκα.

Back to Top