Πιθανοί απόντες και με Ξάνθη οι “τρεις”

Στον τομέα των τραυματιών τα δεδομένα δεν είναι ευχάριστα, καθώς (παρά το ρεπό) συνέχισαν τη θεραπεία τους οι Mίρνες Σίσιτς, Ντάιγκο Κομπαγιάσι και Καρλίνιος. Φάνηκε ότι είναι …

Ηρακλής

Στον τομέα των τραυματιών τα δεδομένα δεν είναι ευχάριστα, καθώς (παρά το ρεπό) συνέχισαν τη θεραπεία τους οι Mίρνες Σίσιτς, Ντάιγκο Κομπαγιάσι και Καρλίνιος. Φάνηκε ότι είναι καλύτερα, τα προβλήματά τους δεν θα τους ταλαιπωρήσουν σε βάθος χρόνου, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην προλάβουν ούτε τον αγώνα με την Ξάνθη, το ερχόμενο Σάββατο (06/11). Αυτό θα φανεί ξεκάθαρα μέσα στην εβδομάδα, όπως και το αν υπάρχει κάποιο μικροπρόβλημα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας από τον αγώνα της Κυριακής, αλλά και το αν ο Kαρίμ Σολτάνι είναι έτοιμος να προπονηθεί σε πλήρεις ρυθμούς, έχοντας ξεπεράσει μικροπρόβλημα, που αντιμετώπιζε.


Βεβαίως, για την αναμέτρηση του Γηπέδου των Πηγαδίων, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στον τεχνικό σχεδιασμό του τον Βικτοράς Γιάκομπ. Ο βασικός φορ κρούσης της ομάδας έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής, που του έχει επιβληθεί από τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, στην ακριτική πόλη.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top