Παραιτήθηκε ο Πιλαφίδης!

Ο Κώστας Πιλαφίδης υπέβαλλε εγγράφως την παραίτησή του στους ιθύνοντες της ΚΑΕ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο αναμένεται να υπάρξει η τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας. Την …

Ηρακλής

Ο Κώστας Πιλαφίδης υπέβαλλε εγγράφως την παραίτησή του στους ιθύνοντες της ΚΑΕ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο αναμένεται να υπάρξει η τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Την είδηση επιβεβαίωσαν οι διοικούντες της ΚΑΕ που βρίσκονται στο ξενοδοχείο που διεξάγεται η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Η αυριανή μέρα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη καθώς θα γίνει προσπάθεια να τον μεταπείσουν αν και φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο ο Πιλαφίδης να αλλάξει τη γνώμη του και να παραμείνει στο σύλλογο. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αποκαλύψει δημόσια τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αυτό είναι ένα ακόμη μία αρνητική εξέλιξη για τους κυανόλευκους, που τις τελευταίες ώρες δέχονται το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για το τμήμα που παρότι επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία, δεν έχει μπορέσει να βρει την ηρεμία του και συνεχώς μπαίνουν εμπόδια στην προσπάθεια που γίνεται.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top