Μπερμπέρογλου: «Προχωράμε…»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» μίλησε την Δευτέρα (1/11) ο γενικός αρχηγός του ΤΑΠ Ηρακλής, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου και αναφέρθηκε στην παραίτηση του Αλέκου Λεώνη …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» μίλησε την Δευτέρα (1/11) ο γενικός αρχηγός του ΤΑΠ Ηρακλής, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου και αναφέρθηκε στην παραίτηση του Αλέκου Λεώνη από την ομάδα καθώς και για την σημερινή γενική συνέλευση του ερασιτέχνη για το θέμα των Χορτατζήδων.


Ο Μπερμπέρογλου ήταν στην προπόνηση της ομάδας βόλεϊ και τόνισε αρχικά :
«Αυτή την στιγμή προσπαθούμε να τονώσουμε ψυχολογικά την ομάδα. Έχουμε κρίσιμα παιχνίδια στην συνέχεια, αρχής γενομένης με τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο κ. Λεώνης έχει παραιτηθεί και ο Φρέντι Μπρουκς είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου θέλουμε θετικό αποτέλεσμα».


Σε ερώτηση για τους λόγους της παραίτησης του Λεώνη, είπε :
«Πιστεύω ότι δεν ήταν τόσο η κακή εικόνα της ομάδας και το άσχημο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Ξέραμε ότι η ομάδα έχει προβλήματα με τραυματισμούς και όχι μόνο. Κράβαρικ και Μπίλινγκς ήταν τραυματίες, ο Κιρόγα ήρθε αργά όπως και ο Όουενς ενώ έφυγε ο Αρχιλάγκος. Ο κ. Λεώνης παραιτήθηκε κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Δυστυχώς στον Ηρακλή, με τις επιτυχίες της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε σωστά τέτοιες ήττες και έτσι υπάρχουν πάντα πολλές φωνές. Κάναμε προσπάθεια να μεταπείσουμε τον κ. Λεώνη αλλά δεν μπορέσαμε, σήμερα το πρωί δεν ήρθε στην προπόνηση και έτσι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αποδεχθούμε την παραίτηση του. Ο Φρέντι Μπρουκς αναλαμβάνει για τώρα την ομάδα και προχωράμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα του Ηρακλή».


Τέλος σε ερώτηση για την σημερινή γενική συνέλευση του Ηρακλή σχετικά με το θέμα των Χορτατζήδων, ο Μπερμπέρογλου ανέφερε :

«Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για την οικογένεια του Ηρακλή, πρώτη φορά έχει φτάσει τέτοια πρόταση στον ΓΣ Ηρακλής, Η τελική απόφαση ανήκει στον κόσμο του Ηρακλή και θα δοθεί σήμερα το απόγευμα από την γενική συνέλευση. Ο κόσμος θα αποφανθεί αν θα γίνει δεκτή η πρόταση ή όχι, είναι μια κρίσιμη μέρα για το αύριο του Ηρακλή. Η επόμενη μέρα στον Ηρακλή πρέπει να βρει την ομάδα με γήπεδα και τον κόσμο συσπειρωμένο γύρω από όλα τα τμήματα της ομάδας, έτσι θα πάει μπροστά ο σύλλογος».

Σχετικά Άρθρα

Ο Ντεσποτόφσκι “ανακοίνωσε” τη μεταγραφή του στον Ηρακλή! (pic)

Βόλει

Συμφωνία με τον Ντεσποτόφσκι! – Έτοιμο ρόστερ! – Αναμονή για Λεωνίδη!

Βόλει

Back to Top