Η ώριμη στάση της “Α.Θ. 10”

“Ποια είναι η άποψή σας για την πρόταση της GM Capital;”. Ερώτημα που μας έχει τεθεί από διάφορους φίλους της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα. …

“Ποια είναι η άποψή σας για την πρόταση της GM Capital;”. Ερώτημα που μας έχει τεθεί από διάφορους φίλους της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κατανοητή η αγωνία του κόσμου, αλλά εμείς στην BLUEARENA δηλώνουμε αναρμόδιοι για να απαντήσουμε στο εάν η πρόταση είναι συμφέρουσα για τον σύλλογο. Δεν αποφεύγουμε να πάρουμε θέση σε ένα καυτό ζητήμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τοποθετηθούμε σε κάτι που δεν το γνωρίζουμε.

Δημοσιογράφοι είμαστε. Για να κρίνει κανείς μία πρόταση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και ένα Project τριάντα και πλέον ετών, θα πρέπει να έχει γνώσεις επί του αντικειμένου. Φυσικά και είμαστε υπέρ της αξιοποίησης των Χορτατζήδων, φυσικά και θέλουμε ο Ηρακλής να αποκτήσει ένα νέο γήπεδο διεθνών προδιαγραφών, αλλά δεν μπορούμε να ταχθούμε υπέρ ή κατά για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε.

Τις προηγούμενες ημέρες, αντιλαμβανόμασταν ότι υπάρχουν μόνο δύο τάσεις μέσα στην οικογένεια του συλλόγου. Αυτοί που αποδέχονται την πρόταση και αυτοί που την απορρίπτουν. Την πιο ώριμη όμως στάση σε αυτό το μείζον θέμα, κρατάει η “Αυτόνομη Θύρα 10”. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο, είναι ότι πιο σωστό διαβάσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τι λένε τα παιδιά. Να δημιουργηθεί μία επιτροπή, ανεξάρτητη από τον Ερασιτέχνη από εξειδικευμένους επαγγελματίες (μηχανικούς, τοπογράφους, άριστους νομικούς, οικονομολόγους) οι οποίοι θα κρίνουν τις προτάσεις που υπάρχουν για την αξιοποίηση των Χορτατζήδων και βάσει του συγκεκριμένου πορίσματος θα ψηφίσουν τα μέλη του ΓΣ.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top