“Στόχος οι είκοσι βαθμοί”

Ο Σάκης Τσιώλης όρισε τον βαθμολογικό στόχο της ομάδας του Βόλου μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου και χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. «Ήταν ένα πολύ …

Ηρακλής

Ο Σάκης Τσιώλης όρισε τον βαθμολογικό στόχο της ομάδας του Βόλου μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου και χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και πάντα μένει η πικρία γιατί η ομάδα που χάνει τελευταία τις ευκαιρίες, έχει πίκρα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν ψηλά και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις. Από τη στιγμή που στο αʼ μέρος δεν δεχτήκαμε γκολ, στο βʼ ήμασταν καλύτεροι. Η είσοδος του Μάριο Μπρέσκα βοήθησε πολύ.

Το σημαντικό είναι ότι με δυνατές απουσίες, τον Μόχνε και τον Ούμπιντες κυρίως, τα παιδιά που μπήκαν στη θέση τους ήταν καλοί. Από τη στιγμή που έχουμε κάνει δύο περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια, τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια στην έδρα μας μιας και από τα τέσσερα, τα τρία είναι στην έδρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα χωρίς να υπάρχει λόγος. Από μόνοι τους οι παίκτες πήγανε πίσω μιας και υπήρχε και η πίεση από τον Ηρακλή. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν μια καλή ομάδα. Έχουμε οργάνωση ως ομάδα και με τον κόσμο να είναι η δύναμή μας. Στόχος μας είναι οι 20 βαθμοί στον πρώτο γύρο και πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε»


Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top