Πιλαφίδης: “Θα πάνε σπίτι τους…”

Απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του εμφανίστηκε ο Κώστας Πιλαφίδης που μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία …

Ηρακλής

Απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του εμφανίστηκε ο Κώστας Πιλαφίδης που μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με καλό ρόστερ, που παίζει δυνατά και είναι καλύτερα προετοιμασμένη. Εκεί όπου μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ ήταν στην περιφέρεια. Στο καλάθι ξέραμε ότι ήταν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν επίσης διπλάσιο πάθος και μας έβγαλαν από το ρυθμό μας. Μία δικαιολογία ήταν πως στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με έξι παίκτες, κάτι που τους επηρέασε στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν ο πρώτος αγώνας που παίξαμε όλοι μαζί. Ήταν ατυχία ότι στο ρηχό ρόστερ χάσαμε έναν Αμερικανό. Χρειάζεται δουλειά για να φύγει από τη λογική του street ball. Η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν πεντακάθαρη».

Όταν ρωτήθηκε με ποιον τρόπο ο Ηρακλής θα παίξει πιο ορθόδοξα, είπε: «Όποιος δεν κάνει αυτά που λέμε στην προπόνηση, θα πάει σπίτι του, δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top