“Το παλεύει” ο Καρλίνιος – Εκτός Ντάιγκο & Σίσιτς

Μετά το μεσημέρι, σήμερα (30/10), ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, με όχι και τόσο ευχάριστες εξελίξεις στον …

Ηρακλής

Μετά το μεσημέρι, σήμερα (30/10), ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, με όχι και τόσο ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των τραυματιών.

Μίρνες Σίσιτς και Ντάιγκο Κομπαγιάσι συνέχισαν να έχουν ενοχλήσεις, ο πρώτος στον προσαγωγό και ο δεύτερος στην μέση, υποβάλλονται σε θεραπεία και αποκλείστηκαν της αποστολής, όπως και ο Μανώλης Παπαστεριανός, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Αντιθέτως, ο Καρλίνιος ήταν ελαφρώς καλύτερα και θα “το παλέψει”, με μικρές πιθανότητες συμμετοχής στο παιχνίδι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τους εξής 19 ποδοσφαιριστές για την αρχική αποστολή της αυριανής αναμέτρησης:

Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Σζοτ, Καρλίνιος, Μάρα, Ρομάν, Γκαρσία, Βουτσιάς, Ντάνι, Βέλλιος, Γιάκομπ.

Συγκεντρωτικά, στην αποστολή δεν μετέχουν οι τραυματίες Σίσιτς, Κομπαγιάσι και Παπαστεριανός, οι ανέτοιμοι Ηλιάδης και Αλετσένου και οι νεαροί Γκουτζελάς και Στάμου, οι οποίοι – τελικώς – εξακολουθούν να θεωρούνται αγωνιστικα στελέχη της ομάδας Νέων.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top