«Δουλέψαμε και είμαστε έτοιμοι»

Το βράδυ ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας με τον Κώστα Πιλαφίδη να έχει όλους …

Ηρακλής

Το βράδυ ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας με τον Κώστα Πιλαφίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο έμπειρος προπονητής έχει ζήσει τέτοιου είδους αγώνες τόσο από τον πάγκο όσο και στο παρκέ και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν.
Ο τεχνικός του Ηρακλή σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚ (ersake.gr) αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο αγώνα, τόνισε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία φτιάχτηκε ώστε να διεκδικήσει υψηλότερους στόχους από εμάς. Ωστόσο εμείς θα αγωνιστούμε ώστε να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί για την κατάκτηση της νίκης. Στο διάστημα που μεσολάβησε από το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, έχουμε δουλέψει πάνω σε ορισμένους τομείς στους οποίους χρειαζόμασταν βελτίωση και θα εμφανιστούμε έτοιμοι για τις απαιτήσεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top