Δέσπος: Θα «μετρήσει» η καρδιά

Είναι ο μοναδικός παίκτης στο ρόστερ του Ηρακλή που έχει αγωνιστεί σε ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ με τη φανέλα του δικεφάλου. Ο λόγος για το Δημήτρη Δέσπο, …

Ηρακλής

Είναι ο μοναδικός παίκτης στο ρόστερ του Ηρακλή που έχει αγωνιστεί σε ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ με τη φανέλα του δικεφάλου. Ο λόγος για το Δημήτρη Δέσπο, που ανήκει βέβαια και στη μεγάλη λίστα των αθλητών που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο συλλόγων.
Ο Θεσσαλός σέντερ τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι για το οποίο δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Εξαιτίας των συνθηκών, κανείς δεν μπορεί να έχει μια ασφαλή εικόνα σχετικά με τη δική μας δυναμικότητα αλλά και αυτή του ΠΑΟΚ. Πάντα στα ντέρμπι το αποτέλεσμα, δεν κρίνεται μόνο από τους αγωνιστικούς παράγοντες. Σε αυτούς τους αγώνες μετράει η «καρδιά», καθώς και το ποιος από τους δύο αντιπάλους θέλει περισσότερο τη νίκη. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top