Κίνδυνος νοκ άουτ για Καρλίνιος, Ντάιγκο, Σίσιτς!

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου, σήμερα (29/10), για τον Ηρακλή και, όπως (δυστυχώς) συνηθίζεται τις τελευταίες εβδομάδες, δεν έλειψαν τα προβλήματα της τελευταίας …

Ηρακλής

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου, σήμερα (29/10), για τον Ηρακλή και, όπως (δυστυχώς) συνηθίζεται τις τελευταίες εβδομάδες, δεν έλειψαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και μάλιστα, αυτή τη φορά, ήταν πολλά.

Συγκεκριμένα, Mίρνες Σίσιτς και Καρλίνιος αποχώρησαν με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι δεν προπονήθηκε, λόγω προβλήματος στην μέση. Η κατάσταση των τριών θα εκτιμηθεί οριστικά αύριο, αν και, ήδη, η συμμετοχή τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς και είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ, μετά από αρκετές μέρες, με την ομάδα προπονήθηκε και ο Στέλιος Ηλιάδης, όπως και ο Aμπραχαμ Aλετσένου, του οποίου η μακρά αποθεραπεία, για το κάταγμα στο πόδι, ολοκληρώθηκε και επανήλθε πλήρως.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός συνέχισε με το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, που ακολουθεί.

Αύριο, Σάββατο 30/10, η ομάδα θα ολοκληρώσει την μικρή προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, με προπόνηση στις 11:00, στην Μίκρα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους τραυματίες της τελευταίας στιγμής και σε αυτούς, οι οποίοι θα είναι (τελικά) ετοιμοπόλεμοι για την αποστολή.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top