Δωρεάν… στριπτίζ από την Πουρσανίδου (photos & videos)

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το μοντέλο Χρύσα Πουρσανίδου σε τουρίστες γνωστού ξενοδοχείου της Κύπρου, όταν, κατά την διάρκεια φωτογράφησης για γνωστή κυπριακή εταιρεία για τσάντες και …

Blue Girl

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το μοντέλο Χρύσα Πουρσανίδου σε τουρίστες γνωστού ξενοδοχείου της Κύπρου, όταν, κατά την διάρκεια φωτογράφησης για γνωστή κυπριακή εταιρεία για τσάντες και αξεσουάρ, έβγαζε τα ρούχα της μπροστά σε όλους.

Το πανέμορφο μοντέλο δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την παρουσία των υπόλοιπων θαμμώνων του ξενοδοχείου, οι οποία στήθηκαν στα μπαλκόνια τους και απολάμβαναν το θέαμα με κάποιους να την χειροκροτούν στο τέλος φωνάζοντας της πως είναι κουκλάρα (http://kanonitv.blogspot.com/2010/10/blog-post_27.html).

Την γοητευτική Χρύσα Πουρσανίδου μέσα στο Νοέβριο, θα την απολαμβάνουν οι Κύπριοι στην τηλεοπτική σειρά του ΡΙΚ «Τρείς κι ο κόκος».

Η πανέμορφη Χρύσα δηλώνει ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Βορρέα, είναι 25 ετών γεννήθηκε στο Κιλκίς και ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του μόντελιγκ εδώ και τέσσερα χρόνια.

http://www.youtube.com/watch?v=SjJ27n3VVDA

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top