«Δυνατή ομάδα ο Ηρακλής»

Δηλώσεις ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ηρακλή έκανε (29/10) ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός σχολιάζοντας την αναμέτρηση αλλά και την …

Ηρακλής

Δηλώσεις ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ηρακλή έκανε (29/10) ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός σχολιάζοντας την αναμέτρηση αλλά και την ομάδα του Κώστα Πιλαφίδη, είπε: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, όχι μόνο αυτό με τον Ηρακλή. Το ότι είναι τοπικό ντέρμπι δε λέει τίποτα. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και πολύ περισσότερο σε αυτά που είναι εντός έδρας. Ο Ηρακλής έχει μία δυνατή ομάδα, σκληρή, παρότι ετοιμάστηκε αργότερα σε σχέση με τις άλλες ομάδες, αλλά έχει πολύ καλό ρόστερ. Παίζει δυνατά στο παιχνίδι, ξέρει να χειρίζεται ορισμένες καταστάσεις, έχει καλούς περιφερειακούς και καλούς σουτέρ. Χρειάζεται προσοχή, γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Αναφορικά με την ομάδα του, υποστήριξε: «Αυτή τη στιγμή, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%. Είναι οι πρώτες αγωνιστικές, ορισμένα από αυτά τα παιχνίδια είναι «αναγνωριστικά», δεν ξέρουμε ακόμη πώς αντιδρούν οι παίκτες, τόσο εντός, όσο εκτός έδρας και πως “δένουν” μεταξύ τους. Έχουμε αρκετούς παίκτες νεαρούς, άπειρους, χωρίς παρουσία στην Α1, αλλά ελπίζουμε ότι και αυτοί με το πέρασμα του χρόνου θα μπορέσουν να βοηθήσουν ανάλογα».

Σχετικά Άρθρα

Στιγμιότυπα από το ταξίδι του Ίμπανκς προς την Ελλάδα (pics)

Μπάσκετ

Back to Top