Αυτή είναι η πρόταση της GM Capital

Λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της 1ης Νοέμβρη, ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής με την οποία παρουσιάζει συνοπτικά την πρόταση της GM …

Επικαιρότητα

Λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της 1ης Νοέμβρη, ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής με την οποία παρουσιάζει συνοπτικά την πρόταση της GM Capital.

Η αντιπαροχή που ο Σύλλογος θα λάβει από την κατασκευάστρια εταιρία άμεσα με την αποπεράτωση του έργου είναι η ακόλουθη περιλαμβάνει:

1. Κλειστό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων με βοηθητικούς χώρους και προπονητήριο γυμναστικής χωρητικότητας πέντε χιλιάδων (5.000) θεατών.

2. Χώρους εμπορικής χρήσης 750 τ.μ. επί συνόλου 3.000 τ.μ. που θα κατασκευαστούν.

3. Χώρους γραφείων 700 τ.μ. επί συνόλου 3.000 τ.μ. που θα κατασκευαστούν

4. 100 θέσεις στάθμευσης επί συνόλου 1.500 θέσεων

5. Τέσσερα εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες (4.500.000) ευρώ που θα καταβληθούν στον Σύλλογο τμηματικά από το έτος 2011 έως το έτος 2015

Επιπλέον στο οικόπεδο θα κατασκευαστεί κέντρο αθλητικής αποκατάστασης αποτελούμενο από 10 δίκλινα δωμάτια , 40 στούντιο των 50 τ.μ. έκαστο, 5 σουίτες, πισίνα, γυμναστήρια, εστιατόριο, καφέ, μπάρ.

Μετά την πάροδο τριάντα (30) ετών από την ολοκλήρωση του έργου, το σύνολο των εγκαταστάσεων, η χρήση και εκμετάλλευση αυτών θα περιέλθει στον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top