Αλετσένου: Για πρώτη φορά με όλη την ομάδα

Το φιλικό με την Κατάνια είχε γίνει στις 30 Ιουλίου. Ηταν ένα φιλικό στη Βόρειο Ιταλία που έκανε προετοιμασία η ομάδα και είχαν γίνει τόσα …

Ηρακλής

Το φιλικό με την Κατάνια είχε γίνει στις 30 Ιουλίου. Ηταν ένα φιλικό στη Βόρειο Ιταλία που έκανε προετοιμασία η ομάδα και είχαν γίνει τόσα πολλά. Διακόπηκε κάπου στο 70’ λόγω νεύρων, μετά το τέλος του ο Γιόζεφ Μπουμπένκο άρχισε την κόντρα με τη διοίκηση, μία κόντρα που δεν έσβησε ποτέ και οδήγησε στη λύση της συνεργασίας, για τον Αμπραχαμ Αλετσένου όμως ήταν ένα φιλικό που θέλει να βγάλει από το μυαλό του.

Στο 38’ εκείνου του παιχνιδιού, ο Νιγηριανός αμυντικός έγινε αναγκαστικά αλλαγή. Βγήκε τραυματίας (είχε ξεκινήσει το παιχνίδι, ως βασικός αριστερός μπακ) και με το ασθενοφόρο πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Το κάταγμα περόνης θα τον άφηνε αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.

Η εκτίμηση που είχε γίνει τότε από το ιατρικό τημ της ομάδας ήταν πως τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νομεβρίου ο Αλετσένου θα έμπαινε με την ομάδα. Ο Νιγηριανός την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου έκανε για πρώτη φορά ολόκληρη την προπόνηση της ομάδας.

Τις προηγούμενες μέρες έμπαινε σε μεγάλη της τμήματα, την Παρασκευή όμως ήταν η πρώτη φορά που έκανε κανονικά όλο το πρόγραμμα. Μετά από περίπου τρεις μήνες ο 24χρονος επέστρεψε

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top