Γυναίκες: 3 στα 3 και συνεχίζουν

Με όπλο τη πολύ καλή άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησε με σχετική …

Ηρακλής

Με όπλο τη πολύ καλή άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησε με σχετική άνεση το ροζ φύλλο. Οι κυανόλευκες αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα του Αχιλλέα Περαίας την οποία και κέρδισαν με 62-29.

Οι παίκτριες του Νίκου Μεντηλίδη από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού φρόντισαν να δείξουν ποιος είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 26-2. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αν και η αντίπαλη ομάδα ανέβασε την απόδοση της δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να πλησιάσει στο σκορ, με το σύλλογο του Ηρακλή να πηγαίνει στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 49-22.

Η τρίτη περίοδος είχε τον ίδιο ακριβώς ρυθμό με τη Γωγώ Κανταρά να δίνει μονίμως λύσεις στο σκοράρισμα και να φτάνει τη διαφορά στους 35 πόντους, 60-25 που ήταν και το σκορ του δεκαλέπτου. Στη τελευταία περίοδο ο ρυθμός έπεσε με τους δύο συλλόγους να βάζουν συνολικά 6 πόντους!

Τα δεκάλεπτα: 2-26, 22-49, 25-60, 29-62.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ (Πρατσινάκης): Παλαμουτίδου, Παντελίδου 7, Κιγκαρίδου, Ασιάνα, Αξεχέρογλου 13, Μπάρκογλου 2, Καντιτζόγλου, Καρακώστα, Καρακασίδου 7(1), Μποϊδάνη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μεντηλίδης): Πετράκη 2, Κωνσταντινίδου, Παυλίδου 4, Κανταρά Γ. 20, Γκλεζάκη 4, Κασάπη 9(1), Κανταρά Π. 11, Νέδα 4, Ντουγιουτζή 2, Αναστασιάδου 4, Τζανή, Τζαμαρία 2.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top