Προκλητική ανακοίνωση Πανελληνίου

Το άσπρο-μαύρο προσπαθεί να κάνει ο Πανελλήνιος που εξέδωσε και νέα ανακοίνωση, ακόμη πιο επιθετική και προκλητική σε σχέση με την πρώτη. Από τη μία …

Ηρακλής

Το άσπρο-μαύρο προσπαθεί να κάνει ο Πανελλήνιος που εξέδωσε και νέα ανακοίνωση, ακόμη πιο επιθετική και προκλητική σε σχέση με την πρώτη. Από τη μία αφήνει να εννοηθεί πως η ήττα του Ηρακλή ήταν άδικη αφού τους… έσφαξαν και από την άλλη αναφέρεται με άκομψους χαρακτηρισμούς στους διοικούντες. Μπορεί να μπέρδεψαν ορισμένους ανθρώπους και να μη γνωρίζουν ποιοι διοικούν το σύλλογο, αφού ήταν ξεκάθαρο (όσοι ήταν στο γήπεδο το είδαν) ποιοι έτρεχαν για να σώσουν την κατάσταση, αλλά και το ποιοι προκαλούσαν. Τέλος, μια απλή ανάγνωση στις δηλώσεις των Σκουρτόπουλου και Παπαμακάριου καταδεικνύει αν η νίκη του Ηρακλή ήταν δίκαιη ή όχι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αποτελεί σημείο των καιρών να …φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, κι επειδή δεν πρόκειται να εμπλακεί άλλο σε χαρτοπόλεμο ή ανταλλαγή ανακοινώσεων, η Κ.Α.Ε. Πανελλήνιος σημειώνει απλά τα εξής:
1) Προκαλεί έκπληξη και συνάμα εύλογα ερωτηματικά η σπουδή με την οποία η ΚΑΕ Ηρακλής εμφανίστηκε ξαφνικά ως αυτόκλητος υπερασπιστής και προστάτης των κκ Μητσόπουλου (που δεν είδε το διπλό φάουλ στον Κράμπενχοφτ στα 6” πριν τη λήξη) και Ψαριανού (που ανακάλυψε φάουλ στον Έβερετ στα 2” πριν το τέλος και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα μ ένα αψυχολόγητο και άθλιο σφύριγμα), αναλύοντας μέσω ανακοίνωσης (!) τη διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα. Ο Πανελλήνιος ουδέποτε ενέπλεξε στα παράπονά του τον επίσημο Ηρακλή και την προσπάθεια των παικτών του. Από πότε, λοιπόν, μία Κ.Α.Ε. αποτελεί συνήγορο διαιτητών στα παράπονα του αντιπάλου της? Νέα ήθη ή ηθική υποχρέωση, αλήθεια???
2) Είναι πραγματικά κωμικό να συζητάμε για το κλίμα στο Ιβανώφειο. Το φύλλο αγώνος είναι ξεκάθαρο, το βίντεο του αγώνα ακόμα πιο σαφές, ευτυχώς για το μπάσκετ (δυστυχώς για την αποστολή του Πανελληνίου) ο αγώνας δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά… Εκτός κι αν και οι 3 διαιτητές και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, που συμφώνησαν ομόφωνα στην εκκένωση του γηπέδου μετά 2 προειδοποιήσεις… βρίσκονταν (μαζί με τον Πανελλήνιο) σε άλλο γήπεδο, όπως προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν. Σε κάθε περίπτωση, το να κάνουμε διάλογο για φίλαθλες συμπεριφορές με κείνους που πέρυσι “έκλεισαν” το Ιβανώφειο για 5 αγωνιστικές ή περνούν τον χρόνο τους (εν ώρα αγώνα) βρίζοντας και φτύνοντας τον πάγκο των αντιπάλων -παρά την επίσημη ιδιότητά τους- δεν έχει νόημα… Ας πουν τις απόψεις τους περί αθλητισμού στον …πρωινό καφέ που θα έχουν με τον αθλητικό δικαστή.
Αυτά και δεν θα επανέλθουμε, άλλωστε όλη η μπασκετική Ελλάδα γνωρίζει καλά…».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top