Η απάντηση του Θέου

Το ενδεχόμενο έκδοσης ανακοίνωσης για όσα -πραγματικά- συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανελλήνιο, εξετάζουν οι διοικούντες της ΚΑΕ Ηρακλής. Η τελική απόφαση …

Ηρακλής

Το ενδεχόμενο έκδοσης ανακοίνωσης για όσα -πραγματικά- συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανελλήνιο, εξετάζουν οι διοικούντες της ΚΑΕ Ηρακλής. Η τελική απόφαση θα παρθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Φώτης Θέος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την προκλητική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Πανελληνίου, μη μπορώντας να χωνέψει το γεγονός ότι η ομάδα του Μίνωα Κυριακού, ηττήθηκε από τους έξι παίκτες του Ηρακλή.

«Επειδή μας έχουν κουράσει και εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, προτείνουμε να ξαναγίνει ο αγώνας, δέκα εναντίον δέκα, σε όποιο γήπεδο θέλουν, όποια μέρα θέλουν, όποια ώρα θέλουν, με όποια εισιτήρια για τους φιλάθλους θέλουν, και με όποιους διαιτητές θέλουν. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με άσχετους, που νομίζουν ότι εδώ είναι πρωινός καφές. Όποτε θέλουν, να ξαναπαίξουμε, για να τελειώνουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top