Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για τη διακοπή (αποκλειστικό βίντεο)

Επειδή πολλά ακούστηκαν και πολλοί πήραν θέση για την προσωρινή διακοπή του αγώνα με τον Πανελλήνιο, στην BLUEARENA αποφασίσαμε να “μιλήσουμε” με την εικόνα, αντί …

Ηρακλής

Επειδή πολλά ακούστηκαν και πολλοί πήραν θέση για την προσωρινή διακοπή του αγώνα με τον Πανελλήνιο, στην BLUEARENA αποφασίσαμε να “μιλήσουμε” με την εικόνα, αντί να περιγράφουμε όσα στην πραγματικότητα συνέβησαν στο Ιβανώφειο. Εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά πλάνα με όσα συνέβησαν στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, τα οποία προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης με τον Πανελλήνιο.

Όπως θα διαπιστώσετε, όλα ξεκίνησαν από την προκλητική αντίδραση του Μπάιαρς, ο οποίος προσπάθησε να επιτεθεί στους φίλους του Ηρακλή που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το πέταλο. Αυτή η αντίδραση, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι έμεινε ατιμώρητη από τους διαιτητές, εξόργισε τον κόσμο και πετάχτηκαν 4-5 μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια είχαμε το σκληρό φάουλ του ίδιου παίκτη πάνω στον Λαμπρόπουλο, που φυσικά καταλογίστηκε ως αντιαθλητικό, ενώ όπως θα διαπιστώσετε, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, πέρα από τις διαμαρτυρίες πίσω από τον πάγκο του Πανελληνίου, ο Σκουρτόπουλος πήρε την ομάδα του και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι τρεις διαιτητές.

Βίντεο: Δημήτρης Ιορδανόπουλος, Λουκία Κυριακίδου

Φωτογραφία: Motionteam

Σχετικά Άρθρα

Ανταμοιβή προς τον κόσμο η Ευρώπη – Συνέχεια στο Europe Cup, αν…

Μπάσκετ

Back to Top