«Το έχω ξανακάνει»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Πανελλήνιο είναι ο Τερέλ Έβερετ, αφού ήταν ο παίκτης που με δύο βολές χάρισε τη μεγάλη …

Ηρακλής

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Πανελλήνιο είναι ο Τερέλ Έβερετ, αφού ήταν ο παίκτης που με δύο βολές χάρισε τη μεγάλη νίκη. Ο 26χρονος γκαρντ δήλωσε μετά το παιχνίδι:

«Χαίρομαι πολύ που κερδίσαμε σήμερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πραγματικά χαίρομαι που με δύο βολές δικές μου πήραμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας. Δυστυχώς μετά από ένα σημείο παίξαμε μόνοι μας παρόλα αυτά πάλι ήταν εκεί και μας υποστήριζαν. Ελπίζω και στη συνέχεια να πετύχουμε τέτοιες νίκες και όλοι μαζί να κάνουμε κάποιες νίκες που θα μας οδηγήσουν στους στόχους μας».

Ο Έβερετ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι κυανόλευκοι πήραν τη νίκη με δικές του βολές στο τέλος αλλά και αν έχει βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση: «Το έχω ξανακάνει ακόμα μία φορά. Ήταν η πρώτη μου σεζόν στο κολέγιο της Οκλαχόμα και παίζαμε αντίπαλοι με το Οκλαχόμα Στέιτ. Ήταν τοπικό ντέρμπι και με δικές μου βολές καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top