Οι… 300 δεν ήταν αρκετοί

Σπουδαία νίκη επί των Athens Spartans σημείωσε η ομάδα ράγκμπι του Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ …

Άλλα αθλήματα

Σπουδαία νίκη επί των Athens Spartans σημείωσε η ομάδα ράγκμπι του Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ ενώ μέχρι τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου είχαν την απόλυτη υπεροχή του παιχνιδιού. Ο αγώνας έληξε με τον Ηρακλή να σημειώνει σπουδαία νίκη με σκορ 44-3 και με τον Ιάσωνα Δαγδελένη να ξεχωρίζει με την απόδοσή του.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Πηλίδης δήλωσε: «Ήρθε μια σπουδαία νίκη αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάναμε. Είχαμε μεγάλη βελτίωση σαν ομάδα σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας και ειδικά οι νέοι μας παίκτες. Ήταν μια δίκαιη νίκη καθώς είχαμε την υπεροχή και το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό και την τύχη να μην έχουμε τραυματισμούς και αναγκαστικές αλλαγές όπως στον αγώνα με τους Attica Rugby.

Μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε για να δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε νέους παίκτες, η ομάδα έχασε το ρυθμό της αλλά ευτυχώς αυτό δεν μας κόστισε. Και εδώ θα ήθελα να δώσω ξεχωριστά συγχαρητήρια στον παίκτη μου Ιάσωνα Δαγδελένη που με την σημερινή του εμφάνιση κατάφερε να κρατήσει την οργάνωση της άμυνας.Πραγματικά είμαστε χαρούμενοι και για τη νίκη αλλά για την σημερινή μας εμφάνιση που μας κάνει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Tries : Γουμαγιάς 2, Κουρουμιχάκης 1, Σοϊλεμεζίδης 3, Sawers 1

Penalties: Δαγδελένης 1

Conversions : Δαγδελένης 3

Back to Top