Εκκενώθηκε το Ιβανώφειο (video)

Ο Ντέρικ Μπάιαρς έβαλε φωτιά στο Ιβανώφειο. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Πανελληνίου ξέφυγε από κάθε όριο στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ωστόσο οι διαιτητές δεν …

Ηρακλής

Ο Ντέρικ Μπάιαρς έβαλε φωτιά στο Ιβανώφειο. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Πανελληνίου ξέφυγε από κάθε όριο στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ωστόσο οι διαιτητές δεν τον απέβαλλαν.

4:36 για το τέλος της τρίτης περιόδου και Ιβανώφειο υπάρχει διακοπή. Η ένταση άρχισε λίγο πριν, με τον Ντέρικ Μπάιαρς να προσπαθεί να ορμήσει στην κερκίδα των φίλων του Ηρακλή σαν ταύρος εν υαλοπωλείω, με τέσσερις συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Στην επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης υπέπεσε σε αντιαθλητικό φάουλ και με τον κόσμο ακόμη να είναι ανάστατος με τη συμπεριφορά του Αμερικάνου, ο προπονητής του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, πήρε τους παίκτες του και αποχώρησε από το γήπεδο, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι τρεις διαιτητές.

Ενώ οι δύο ομάδες έχουν μπει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, ένας από τους συνεργάτες του Σκουρτόπουλου προκαλεί τον κυανόλευκο πάγκο, με αποτέλεσμα να “εκραγεί” ο πάντα ήρεμος, Κώστας Πιλαφίδης.

Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top