Ουζουνίδης: “Να τελειώνουμε τις φάσεις”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης (23/10) έδειχνε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, όχι όμως και από …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης (23/10) έδειχνε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, όχι όμως και από το επιθετικό παιχνίδι για το οποίο χαρακτηριστικά είπε: «Είχαμε ευκαιρίες αλλά πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις».

Ο προπονητής της ομάδας είπε μεταξύ άλλων ότι: «Ήταν σημαντικός ο βαθμός που πήραμε μετά το άτυχο αποτέλεσμα της  περασμένης Κυριακής. Θέλαμε να σταθούμε αρκετά ψηλά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε ευκαιρίες, όπως αυτή με τον Σολτάνι, για να πετύχουμε γκολ.

Βγαίναμε στις αντεπιθέσεις χωρίς να απειληθούμε. Είχαμε ευκαιρίες αλλά πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και δόθηκαν πολλά φάουλ. Γυρίσαμε πίσω, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά, μείναμε με 10 παίκτες. Για τις κάρτες είπε ότι… «έχουμε πρόβλημα με τις κίτρινες κάρτες» και συμπλήρωσε για τον Αστέρα ότι είναι… «επικίνδυνος αντίπαλος για όποιον ανοιχτεί κόντρα σε αυτόν».

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top