Αγνωστες οι βουλές των παικτών του Ηρακλή

Μετά τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στα τρία γήπεδα της Α1, όπου κάποιες ομάδες αγωνίστηκαν κανονικά, άλλες μόνο με ξένους και άλλες με ξένους και εφήβους, …

Ηρακλής

Μετά τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στα τρία γήπεδα της Α1, όπου κάποιες ομάδες αγωνίστηκαν κανονικά, άλλες μόνο με ξένους και άλλες με ξένους και εφήβους, το πρωτάθλημα της χώρας μας ξεφτιλίστηκε παγκοσμίως.

Η στάση ορισμένων παικτών με πλουσιοπάροχα συμβόλαια που για να μη χάσουν δύο μηνιάτικα, που για αυτούς είναι η αλλαγή λαδιών στα τζιπάκια τους, τίναξε στον αέρα την απεργία των παικτών και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινής γνώμης και βέβαια στους συναδέλφους τους.

Το πλέον περίτρανο παράδειγμα είναι ο Γιάννης Μπουρούσης, ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ που αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Και ο Ηρακλής…

Στο Αλεξάνδρειο και την Καβάλα βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ και σχεδόν όλοι οι παίκτες του Ηρακλή, που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και πήραν μέρος στις ομάδες περιφρούρησης. Το μεγάλο ζητούμενο είναι η στάση που θα κρατήσουν στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο.

Ως γνωστόν, οι «ολυμπιονίκες» δήλωσαν με επίσημο τρόπο πως θα αγωνιστούν με όλους τους παίκτες, Έλληνες και ξένους. Μέχρι στιγμής και παρά τη λογική πικρία που υπάρχει στα στελέχη της ομάδας για την τροπή που πήραν οι κινητοποιήσεις τους, επιμένουν στην απεργία, που σημαίνει πως θα αγωνιστούν μόνο οι ξένοι, Έβερετ, Λιούις, Εϊτουταβίτσιους, Μπόουλντιν και με την παρουσία εφήβων.

Ωστόσο, οι ζυμώσεις και οι επαφές θα συνεχιστούν μέχρι και πριν το πρώτο τζάμπολ του αγώνα, που θα γίνει στις 17:00.

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top