Ομιχλώδες το τοπίο για την απεργία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτή αναμένεται να… μείνει στην ιστορία. Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών θα απεργήσουν, με εξαίρεση …

Ηρακλής

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτή αναμένεται να… μείνει στην ιστορία. Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών θα απεργήσουν, με εξαίρεση τέσσερις ομάδες, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα και το ανακοίνωσαν με επίσημο τρόπο.

Ο Ηρακλής είναι από τις ομάδες που δεν εξέδωσαν κάποια ανακοίνωση για το τι θα πράξουν την προσεχή αγωνιστική. Είναι όμως δεδομένο πως ομάδα θα εμφανιστεί στο γήπεδο. Το θέμα είναι ποιοι παίκτες θα δώσουν το παρών. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, οι Έλληνες παίκτες θα απεργήσουν, τηρώντας τη γραμμή του ΠΣΑΚ.

Το… θετικό στην υπόθεση είναι πως ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, μία μέρα αργότερα από τις πρώτες αναμετρήσεις. Εκεί θα δουν τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν, εντός κι εκτός γηπέδων, αλλά και το τι θα πράξουν και οι παίκτες άλλων ομάδων που δήλωσαν πως θα απεργήσουν. Μέχρι την τελευταία στιγμή, οι ζυμώσεις και οι επαφές θα είναι συνεχείς.

Όσον αφορά την ΚΑΕ, κύκλοι τόνιζαν πως η μη έκδοση ανακοίνωσης από μέρους τους ήταν σωστή απόφαση, καθώς δεν ήθελαν να συρθούν στο χορό των ανακοινώσεων των υπόλοιπων ομάδων. Παράλληλα, δε θα ασκήσουν πίεση στους αθλητές να αγωνιστούν.

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top