Νέα συμφωνία για χορηγία

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε σήμερα την επίτευξη νέας συμφωνίας για χορηγία. Συγκεκριμένα, αφορά την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σημαντική διαφημιστική συμφωνία για τον Ηρακλή. …

Ηρακλής

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε σήμερα την επίτευξη νέας συμφωνίας για χορηγία. Συγκεκριμένα, αφορά την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σημαντική διαφημιστική συμφωνία για τον Ηρακλή. Η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με τη ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. για την προβολή του σοκολατούχου γάλακτος Topino your drink your style!
Το Topino, πάντα κοντά στον αθλητισμό, δεν θα μπορούσε να απέχει από την προσπάθεια του Ηρακλή, στη μεγάλη επιστροφή του στην Α1.

Το TOPINO your drink your style!
Το αγαπημένο σοκολατούχο γάλα Topino της ΜΕΒΓΑΛ έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά της… milkbiz με super αθλητική διάθεση που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί από όλους. Χρώματα έντονα και σοκολατένια δημιουργούν μια ακατανίκητη επιθυμία να το απολαύσεις στη στιγμή μέσα στο γήπεδο! Το Topino, το αξεπέραστο σοκολατούχο γάλα της ΜΕΒΓΑΛ, συνδυάζει ενέργεια με ελάχιστα λιπαρά και υπέροχη γεύση. Παράγεται από άπαχο γάλα με κακάο και ξεχωρίζει για τη μοναδική, πλούσια σοκολατένια γεύση. Είναι υγιεινό, θρεπτικό και παρασκευάζεται με όλη τη φροντίδα και την εγγύηση της ΜΕΒΓΑΛ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, κος Φώτης Θέος, μίλησε στο iraklisbc.gr για την επίτευξη της συμφωνίας: «Για μας είναι μεγάλη χαρά και τιμή, που μια ισχυρή μακεδονική βιομηχανία επέλεξε να συμπορευτεί μαζί μας στον διαφημιστικό τομέα. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, τέτοιες κινήσεις είναι πολύτιμες για την ομάδα και αποδεικνύουν την ευαισθησία της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. στα θέματα του αθλητισμού».

Σχετικά Άρθρα

Δρακόπουλος: “Πρέπει να εκπληρώσω την αποστολή μου έναντι της ομάδας”

Μπάσκετ

Back to Top