«Βιωσιμότητα και προοπτική»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΓΣ Ηρακλής, Γιώργος Μανωλόπουλος και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την έκτακτη …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΓΣ Ηρακλής, Γιώργος Μανωλόπουλος και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την έκτακτη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, που θα αφορά την πρόταση μιας βουλγαρικής εταιρείας για την εκμετάλλευση των Χορτατζήδων.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Μανωλόπουλος είπε :
«Συγκαλέσαμε έκτακτη γενική συνέλευση για την 1η Νοεμβρίου και εκεί θα αποφασιστεί τι θα γίνει με την συγκεκριμένη πρόταση. Για το θέμα είχαμε μια νέα επαφή με την βουλγαρική εταιρεία την περασμένη Πέμπτη, ήρθαν αντιπρόσωποι της εταιρείας και μας παρουσίασαν κυρίως την οικονομική τους πρόταση και λιγότερο τα τεχνικά μέρη της πρότασης προς τον Ηρακλή. Εμείς με την σειρά μας, κάναμε ερωτήσεις, ζητήσαμε διευκρινήσεις και τους δώσαμε μερικά ακόμη στοιχεία αναφορικά με την περιοχή των Χορτατζήδων. Κατ’ αρχάς κρίναμε θετική την πρόταση της εταιρείας και συμφέρουσα για τον Ηρακλή, Είναι καλή λύση, θεωρούμε ότι δίνει βιωσιμότητα αλλά και προοπτική στον σύλλογο και έτσι αποφασίσαμε να φέρουμε την πρόταση προς ψήφιση στην ολομέλεια του ΓΣ με αυτή την έκτακτη γενική συνέλευση. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για τον Ηρακλή και πρέπει συνεπώς η οικογένεια του συλλόγου να πάρει την τελική απόφαση και όχι εμείς οι σύμβουλοι μόνοι μας».

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης :
«Στην γενική συνέλευση θα έχουν δικαίωμα ψήφου τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ερασιτέχνη, που θα έχουν μαζί τους την σχετική κάρτα. Μάλιστα τα μέλη του συλλόγου θα μπορούν να περνούν και να εξοφλούν τις οφειλές τους μέχρι τις 12 το μεσημέρι την ημέρα της συνέλευσης και μετά να έρθουν, έχοντας δικαίωμα ψήφου στο ξενοδοχείο που θα πραγματοποιηθεί. Θέλουμε να ακουστούν όλες οι απόψεις, να γίνουν πολλές ερωτήσεις για να διευκρινιστούν όλα, είναι μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον του Ηρακλή αυτή που πρέπει να ληφθεί».

Ερωτηθείς για την βουλγαρική εταιρεία, ο κ. Μανωλόπουλος είπε :
«Πρόκειται για μια εταιρεία την οποία γνωρίσαμε μέσω του βόλεϊ, εδώ και 2 χρόνια είναι εκ των βασικών χορηγών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και μάλιστα φέτος το challenge cup έχει το όνομα της, επίσης ένας από τους ιδιοκτήτες της είναι ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είναι μια κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Βουλγαρία, έχει έντονη παρουσία εκεί, ενδιαφέρθηκαν για τους Χορτατζήδες τον περασμένο Μάιο, με επιστολή που απέστειλαν στον ΓΣ Ηρακλής, έκτοτε έχουμε πάει εμείς μια φορά στην Βουλγαρία και έχουν έρθει αυτοί άλλες 2 φορές στην Θες/νίκη. Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επίσης, η εταιρεία αυτή διαχειρίζεται και ρωσικά κεφάλαια και είναι δυνατή οικονομικά».

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «Νομίζουμε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή, άλλωστε επίσημο ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές και μη εταιρείες δεν έχει υπάρξει. Αν πάντως η γενική συνέλευση δεν εγκρίνει την πρόταση της, θα αναζήτήσουμε άλλες εταιρείες για να πραγματοποιηθεί αυτή η επένδυση στους Χορτατζήδες αλλά και στην Μίκρα καθώς ο ΓΣ Ηρακήλής έχει αναλάβει να τρέξει αυτά τα θέματα».

Σε ερώτηση για τα οικονονικά οφέλη που θα έχει η βουλγαρική εταιρεία από την εκμετάλλευση του χώρου στους Χορτατζήδες, ο κ. Μανωλόπουλος τόνισε: «Σίγουρα θα έχει οφέλη, πρόκειται για μια επένδυση άλλωστε και σας Ηρακλής θελουμε οι εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας να έχουν οφέλη, μας συμφέρει αυτό. Από ότι γνωρίζω θα έχουν πλήρη χρήση και κυριότητα ενός μικρού πεντάστερου ξενοδοχείου που θα γίνει εκεί, θέλουν επίσης δική τους την οροφή αλλά και μερικές εμπορικές χρήσεις από τα μαγαζιά που θα γίνουν στον χώρο»

Κλείνοντας, ο κ. Μανωλόπουλος τόνισε: «Όπως γνωρίζετε επίσης, έχουν και ευασθησία στο βόλεϊ και μερικά ανταλλάγματα είναι για την ομάδα βόλεϊ ενώ έχουν δεσμευτεί προφορικά ότι θα βοηθήσουν και άμεσα την ομάδα βόλεϊ. Φυσικά το βόλεϊ δεν είναι το μόνο άθλημα του ΓΣ Ηρακλής και πρέπει να φροντίσουμε για όλα τα τμήματα, όσο και αν τιμούμε και αγαπάμε το βόλεϊ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top