«Δυνατό μας σημείο η άμυνα»

Ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκ Λιούις μίλησε στην ιστοσελίδα «Sport24.gr» για την έναρξη του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή απέναντι στον Πανελλήνιο.Ο 26χρονος σέντερ δήλωσε για …

Ηρακλής

Ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκ Λιούις μίλησε στην ιστοσελίδα «Sport24.gr» για την έναρξη του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή απέναντι στον Πανελλήνιο.
Ο 26χρονος σέντερ δήλωσε για την αναμέτρηση: «Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η χρονιά μετά την αναβολή που υπήρξε στην ημερομηνία που ήταν αρχικά ορισμένο να γίνει το παιχνίδι μας με τον Πανελλήνιο. Καιρός είναι άλλωστε να παίξουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά μας και ειδικότερα να γίνει το πρώτο παιχνίδι που είναι μπροστά στους φιλάθλους μας, για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη αφού είμαστε πανέτοιμοι από όλες τις απόψεις».
Για την έως τώρα συνεργασία με τον προπονητή του, Κώστα Πιλαφίδη ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε: «Έχω πολύ καλή εμπειρία από τη δουλειά μου με τον κόουτς, που είναι ένας άνθρωπος που σου λέει ξεκάθαρα τι θέλει. Τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε κοιτάει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί να του δώσει ο καθένας».
Ενώ για το προφίλ του φετινού Ηρακλή ανέφερε: «Η άμυνα θα είναι το δυνατό μας σημείο και αν είμαστε καλοί σ’ αυτήν, τα καλάθια θα έρθουν στην επίθεση».


Σχετικά Άρθρα

Δρακόπουλος: “Με σκληρή δουλειά, ο Ηρακλής αντάξιος του κόσμου και της ιστορίας του”

Μπάσκετ

Back to Top