Ο Κρέιτσι ποζάρει με το κασκόλ της Τιμισοάρα!

Το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται ακόμη σε ισχύ. Παρόλα αυτά, ο Γίρι Κρέιτσι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Πολιτέκνικα Τιμισοάρα. Κάτι …

Ηρακλής

Το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται ακόμη σε ισχύ. Παρόλα αυτά, ο Γίρι Κρέιτσι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Πολιτέκνικα Τιμισοάρα. Κάτι που γνωστοποίησε η διοίκηση της ρουμανικής ομάδας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της.

Ο Κρέιτσι μάλιστα συμπεριφέρεται ήδη ως παίκτης της Τιμισοάρα, κάτι που αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία που σας παρουσιάζει η BLUEARENA, με τον Τσέχο να κρατάει με καμάρι το κασκόλ της ρουμανικής ομάδας.

“Όλοι ξέρουμε ότι ο Κρέιτσι έχει υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών. Μας το έχουν πει οι διοικούντες”, δήλωσε στη BLUEARENA ο ρεπόρτερ της Τιμισοάρα στην Prosport, Ράντου Φάουρ και συνέχισε λέγοντας ότι… “Μου έδωσε συνέντευξη ο Κρέιτσι την προηγούμενη εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι μου είπε τα χειρότερα για τον Ηρακλή και τις συνθήκες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα. Κάποια πράγματα που μου είπε, τα χρησιμοποίησα στη συνέντευξη”.

Στη συνέντευξη, ο Κρέιτσι -μεταξύ άλλων- ανέφερε: “Γνωρίζω ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Με νοιάζει να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να προπονηθώ με τον Ηρακλή και γι’ αυτό αποφάσισα να διακόψω το συμβόλαιο.

Πριν την έναρξη της χρονιάς, απολύθηκε ο προπονητής που με έφερε. Μετά είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού και όταν το ξεπέρασα, ο προπονητής μου είπε ότι μπορώ να προπονούμαι με την ομάδα. Δεν μου έδωσε όμως την ευκαιρία να αγωνιστώ. Ήμουν τρεις μήνες στην ομάδα και δεν πήρα ούτε ένα ευρώ. Με έδιωξαν και από το ξενοδοχείο που διέμενα. Ήταν μία δυσάρεστη εμπειρία”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΡΙ ΚΡΕΪΤΣΙ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top