Με την σφυρίχτρα του Νίκου Φιλιππιάδη

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, Νίκος Φιλιππιάδης, σχολιάζει για λογαριασμό της BLUEARENA, τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, Δημήτρη Θάνο. “O διαιτητής του αγώνα Ηρακλής- Πανσερραϊκός …

Ηρακλής

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, Νίκος Φιλιππιάδης, σχολιάζει για λογαριασμό της BLUEARENA, τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, Δημήτρη Θάνο.

“O διαιτητής του αγώνα Ηρακλής- Πανσερραϊκός κ. Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά είχε μια πάρα πολύ καλή διαιτησία στο Καυταντζόγλειο και πέρασε απαρατήρητος. Διέκρινα πολύ καλή φυσική κατάσταση, ήταν πάντα κοντά στις φάσεις και με καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο, και αυτό τον βοήθησε να ελέγχει τις φάσεις έχοντας καλή συνεργασία με τους βοηθούς του, εφαρμόζοντας το διαγώνιο σύστημα.

Τα σφυρίγματα του ήταν ανάλογα με τον βαθμό των σφαλμάτων και οι υποδείξεις του έπειθαν. Ισως το μόνο λάθος του να ήταν στην φάση του 68′ όταν ανέκοψε δημιουργία επίθεσης του Ηρακλή με προοπτική, αγνοώντας την περίπτωση του πλεονεκτήματος. Αυτό που λέμε εμείς οι διαιτητές η εφαρμογή του άγραφου άρθ. 18 κανονισμού παιδιάς, δηλαδή η γρήγορη σκέψη του διαιτητή.

Συμβουλευτικά θα έλεγα στον κ. Θάνο όπως και σε κάθε νέο διαιτητή να μην  κάνουν τόσο συχνή χρήση της κίτρινης κάρτας και να την περιορίζουν όσο γίνεται, εφαρμόζοντας πέρα από τον κανονισμό και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών”.

Σχετικά Άρθρα

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top