Ατομικό πρόγραμμα για Μπόουλντιν

Με τη συμμετοχή του Γιάννη Δεμερτζή, αλλά όχι του Ματ Μπόουλντιν πραγματοποιείται αυτή την ώρα η προπόνηση του Ηρακλή, η πρώτη μετά το ρεπό της …

Ηρακλής

Με τη συμμετοχή του Γιάννη Δεμερτζή, αλλά όχι του Ματ Μπόουλντιν πραγματοποιείται αυτή την ώρα η προπόνηση του Ηρακλή, η πρώτη μετά το ρεπό της Κυριακής.

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Πιλαφίδη, οι κυανόλευκοι προπονούνται στο Ιβανώφειο και περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ ώστε να μάθουν αν θα γίνει αγωνιστική το προσεχές Σάββατο. Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Γιάννης Δεμερτζής, αλλά ο Ματ Μπόουλντιν προπονείται μόνος του, καθώς δεν ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο.

Σύσκεψη ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ-ομάδων

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη της ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ και τους προέδρους των ομάδων. Μετά το πέρας, εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γίνεται λόγος για ταύτιση απόψεων, αλλά πιο σημαντικές είναι οι αποφάσεις που πάρθηκαν. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας και στην οποία παραβρέθηκαν οι 13 από τις 14 ΚΑΕ (απουσίαζε το Περιστέρι λόγω της κηδείας του παλιού αθλητή της ομάδας, Νίκου Φάσουρα) έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων πάνω στις προκλήσεις που δέχεται το άθλημα του μπάσκετ, το οποίο ορισμένοι προσπαθούν να το περιθωριοποιήσουν και που δυστυχώς βρίσκουν ευήκοα ώτα και σε ορισμένους χώρους του αθλήματος. Πάνω από όλα κι όλους είναι το μπάσκετ, το άθλημά μας, που όλοι το υπηρετούμε από διάφορες σκοπιές. Είναι η προστασία και η ενότητα του αθλήματος, που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Αναδείχτηκε συμφωνία όλων των παρισταμένων να προστατεύσουν το άθλημα, πέραν από τις όποιες αποκλίσεις σε επιμέρους θέματα και γι’ αυτό ομόφωνα αποφάσισαν τα παρακάτω:
1. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει οπωσδήποτε το προσεχές Σάββατο
2. Καλούν τον ΠΣΑΚ να λύσει άμεσα την απεργία
3. Να προσέλθει ο ΠΣΑΚ σε έναν ειλικρινή διάλογο με την Πολιτεία, στον οποίο θα έχουν συμπαραστάτες τις ΚΑΕ, την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν νομοθετικά, όσα εκ των αιτημάτων τους έχουν γίνει αποδεκτά
4. Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τους υπόλοιπους φορείς εξουσιοδοτείται να συντονίσει όλες τις συνεπαγόμενες ενέργειες».

Συλλυπητήριο για Φάσουρα

Ο πρόωρος χαμός του Νίκου Φάσουρα (η κηδεία έγινε σήμερα) βύθισε στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ. Η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Ο πρόωρος χαμός του Νίκου Φάσουρα άφησε φτωχότερο το χώρο του μπάσκετ. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια και ειλικρινείς ευχές για δύναμη και κουράγιο τόσο στην βιολογική, όσο και στην αθλητική του οικογένειά. Καλό ταξίδι Νίκο».

 

Σχετικά Άρθρα

Δρακόπουλος: “Με σκληρή δουλειά, ο Ηρακλής αντάξιος του κόσμου και της ιστορίας του”

Μπάσκετ

Back to Top