Συμπαράσταση στη Μάιντζ!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Πλήρης αγωνιστική δράση και σήμερα, σε μία ημέρα που χρειάζεται προσοχή, ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς υπήρξε μία διακοπή για τις …

Η πρόταση της ημέρας

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Πλήρης αγωνιστική δράση και σήμερα, σε μία ημέρα που χρειάζεται προσοχή, ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς υπήρξε μία διακοπή για τις εθνικές ομάδες που ίσως επηρεάσουν κάποιες ομάδες. Κάποιες ίσως παρουσιαστούν εκτός ρυθμού, άλλες είχαν πολλούς διεθνείς και συνήθως αυτές οι διακοπές ευνοούν τις ομάδες που είναι στα κάτω τους να ανέβουν ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Κόντρα σε όσα έγραψα παραπάνω θα ποντάρω πάλι στη Μάιντζ. Όταν παίζει η πρωτοπόρος της Bundesliga, ομάδα που νίκησε μέσα στο Μόναχο τη Μπάγερν, εντός έδρας κόντρα στο ελλιπέστατο Αμβούργο, δεν με φοβίζει ούτε η διακοπή, ειδικά βρίσκοντας την απόδοση του άσου σε πολύ καλές τιμές! Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται πλέον και για «αδέρφια εξ αγχιστείας» μετά τη συμπαράσταση που είχαν δείξει με πανό τους κατά τη διάρκεια του «εφιάλτη» που περάσαμε το καλοκαίρι. Τώρα θα τους πιστέψουμε εμείς και θα βρεθούμε στο πλευρό τους!

Μου αρέσει και ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Χετάφε. Τοπικό ντέρμπι, αλλά ντέρμπι σαν να λέμε ότι παίζει Ολυμπιακός – Εθνικός! Οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις και η Ατλέτικο χρειάζεται βαθμούς. Νομίζω ότι είναι από τις ομάδες που θα βοηθηθούν από τη διακοπή.

Στη Γαλλία θα ποντάρω στη Μπορντό, θεωρώντας την καλύτερη ομάδα από την Οσέρ, η οποία έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες, ενώ δε δείχνει να μπορεί να διαχειρίζεται σωστά τις παράλληλες εγχώριες υποχρεώσεις μαζί με τις ευρωπαϊκές.

Αυτά είναι τα τρία σημεία που ξεχώρισα για σήμερα, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μου άρεσε δυστυχώς, αλλά η τριάδα προσφέρεται σε καλή απόδοση και μακάρι να επαληθευτε

Σχετικά Άρθρα

Back to Top