Στην ομάδα του Μακ Ντάνιελ (video)

Αφιέρωμα στους παίκτες που αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο του Γκονζάγκα, φιλοξενεί η ιστοσελίδα gonzagabulletin.com, με τίτλο “Where are they now?” (Πού είναι αυτοί τώρα;). Πρώτος και …

Ηρακλής

Αφιέρωμα στους παίκτες που αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο του Γκονζάγκα, φιλοξενεί η ιστοσελίδα gonzagabulletin.com, με τίτλο “Where are they now?” (Πού είναι αυτοί τώρα;).

Πρώτος και καλύτερος στο σχετικό αφιέρωμα, ο νέος άσος του Ηρακλή, Ματ Μπόουλντιν, φωτογραφία του οποίου φιλοξενείται στο δημοσίευμα.

“Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο απόφοιτος-αστέρι του 2010, Ματ Μπόουλντιν υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα. Ο Ηρακλής έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, το 1928 και το 1935”.

Ο πιο γνωστός παίκτης της ομάδας υπήρξε ο πρώην Ολ Σταρ του ΝΒΑ, Ξαβιέρ Μακ Ντάνιελ, ο οποίος έπαιξε την σεζόν 1995-96, πριν εγκαταλείψει την ενεργό δράση το 1998″, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.

Γίνεται λόγος για την παρουσία του Μπόουλντιν στο σάμερ λιγκ των Σικάγο Μπουλς, ενώ υπάρχει λανθασμένη αναφορά στους έτερους δύο Αμερικανούς της ομάδας, αφού υπήρχει το όνομα του Τόλμπερτ, αντί του Έβερετ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

O ΜΕΓΑΛΟΣ X-MAN ΣΕ ΔΡΑΣΗ…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top