«Στροφή στο νέο αίμα»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ έκανε ο Θανάσης Στράντζαλης. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή μίλησε για τους στόχους των κυανόλευκων στην …

Ηρακλής

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ έκανε ο Θανάσης Στράντζαλης. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή μίλησε για τους στόχους των κυανόλευκων στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό από κάθε άλλη φορά και να απολαύσουμε επιτέλους καλύτερο θέαμα στα γήπεδα, ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος που έρχεται και αν είναι δυνατό να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους θεατές.


Καλή επιτυχία σε όλους και υγεία σε όλες τις αθλήτριες. Άποψή μου είναι ότι το νέο πρωτάθλημα θα έχει ως χαρακτηριστικό 6 ή 7 ομάδες που θα μοιάζουν ισοδύναμες και θα παίζουν καλό βόλεϊ και οι υπόλοιπες θα μάχονται για τη σωτηρία τους. Πέρα από τη νίκη, όμως, στόχος όλων των ομάδων θα πρέπει να είναι και η ανάδειξη νέων ελληνίδων αθλητριών που θα ενισχύσουν άμεσα τις Εθνικές ομάδες.


Σε αυτό το πλαίσιο ο Ηρακλής εκμεταλλευόμενος την οικονομική κρίση, έστρεψε το ενδιαφέρον του στο νέο αίμα. Το ρόστερ μας αποτελείται από πολλές νεαρές αθλήτριες που έχουν υψηλές προδιαγραφές και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να είναι τουλάχιστον όσο ανταγωνιστική ήταν και τα τελευταία δύο-τρία χρόνια.


Το ξεκίνημα κόντρα στην Κερατέα είναι δύσκολο γιατί πρόκειται για μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, δηλαδή την είσοδο στην εξάδα, αλλά ελπίζω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να μπούμε στο πρωτάθλημα με το δεξί».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top